ODHALENO! Ivana Gottová vydělává miliony | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

ODHALENO! Ivana Gottová vydělává miliony

Ivana Gottová je akční žena.
Ivana Gottová je akční žena. (M. Pátek, M. Přibyl)

Tohle by ještě před časem tipoval málokdo! Manželka Karla Gotta (78) Ivana (42) se pustila do obrovského kšeftu. A vše dělá kvůli svému milovanému muži, který na konci února prodělal těžkou chřipku.

Jakmile se ale Mistr z nemoci dostal a po deseti dnech ho lékaři propustili z nemocnice, začala se Ivana činit. Po několikaměsíčních debatách se svým manželem se rozhodla, že bude produkovat jeho velký koncert v pražské O2 areně, do které se Slavík po čtyřech letech vrátí letos 12. června.

„Hlavními pořadateli koncertu je společnost Bestsport a firma Karel Gott Agency, jejíž jednatelkou je Ivana Gottová,“ potvrzuje O2 arena. Laicky řečeno: Ivana by si na takovou výzvu, jako je O2 arena, sama netroufla, proto jí s tím druhá společnost pomáhá. Jedou tedy na půl. A už se jim sypou miliony. Zpěvák totiž největší českou halu v pražských Vysočanech vyprodal během dvou dnů.

 Gottové dárek pro Karla

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kaluze
16. 3. 2018 • 15:01

at to vysílají do celého sveta ,aspon uvidí a uslysí starého dedouska jak ze sebe dele mladíka ,hlavne aby se tri dny po koncertu nepsalo,ze je zase v nemocnici.Pan Gott Notis zapomíná kolik mu je let...takze mu poprejme hodne stestí a hodne velkych akci do budoucna .

-bello-
16. 3. 2018 • 02:42

ta vyprodukovala akorát ty jejich 2 holky.Ježíšikriste, co za produkci ona dělá?Na to se tedy zeptám

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.