Drama na jevišti: Šinkorová kolabovala při vystoupení | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Drama na jevišti: Šinkorová kolabovala při vystoupení

Na pár chvil zmizel Daniele typický úsměv ze rtů.
Na pár chvil zmizel Daniele typický úsměv ze rtů. (Foto Aha! – M. Přibyl, Herminapress.cz, instagram)

Hodně těžké chvíle má za sebou Daniela Šinkorová (45). Během vystoupení se jí udělalo hodně zle. Nebýt profesionální pohotovosti, hrozil kolaps přímo na jevišti!

Vše se odehrálo během vystoupení v Městském domě kultury v Sokolově. Zrovna, když zpívala píseň How Deep Is Your Love (Jak hluboká je tvá láska), se jí udělalo špatně. „Stala se mi taková divná věc. Na pódiu se mi během vystoupení udělalo na omdlení,“ svěřila se zpěvačka na sociální síti.

Chybělo málo a mohla padnout do mdlob přímo na pódiu a ještě se při tom zranit. Nakonec si ale bývalá moderátorka Top Staru poradila sama. „Tak jsem si sedla na zem na kraj pódia a nohy jsem spustila dolů,“ popsala Šinkorová. Nevolnost podle ní zřejmě způsobil nedostatek vzduchu. Diváci přitom vůbec nic zvláštního nezpozorovali. „Netušila jsem, že to na tančící lidi zafunguje tak, že přestanou tančit a nahrnou se k pódiu fotit si se mnou selfie... No, nechtěla bych vidět ty fotky!“ posteskla si zpěvačka.

„Oni netušili, že kdybych si nesedla, tak omdlím. Přesto jsem musela dál zpívat... A tak mají všichni na těch selfíčkách výhled až do mého krku a Danielu těsně před omdlením,“ dodala Šinkorová.

Obdiv od Etzlera

„Hrdino. Já bych utekl. Klóbrc až po kotníky,“ složil jí poklonu kolega Miroslav Etzler (53) a podobně se v komentářích vyjádřili i další lidé, kteří ocenili hereččin přístup a hlavně rychlou reakci.

 Daniela Šinkorová odhalila intimní tajemství

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.