Dcera miliardáře Kellnera promluvila: Studuje byznys a má sedm koní! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dcera miliardáře Kellnera promluvila: Studuje byznys a má sedm koní!

Nejbohatší Čech Petr Kellner a jeho dcera Anna, která je mladou českou parkurovou šampionkou
Nejbohatší Čech Petr Kellner a jeho dcera Anna, která je mladou českou parkurovou šampionkou (Profimedia.cz, archiv Blesku)

Jednadvacetiletá dcera Petra Kellnera (53) si v prosinci zaskáče na svém koníčkovi v Česku. Během Galapředstavení světového parkuru si jezdecké týmy mezi sebou na premiích rozděli neuvěřitelných 300 milionů!

„Máma říkala, že jsem místo panenek, dávala do kočárku koníky. Brala mě kolem Podkozí a tam jsme ve stájích vždy poprosily, jestli můžu ke koním," popsala své mládí Anna Kellnerová (21) v deníku Blesk. Dnes je z ní špička v jezdeckém parkuru, jiné sporty ji prý nikdy nelákaly. Proč? „Překážky jsou adrenalin, překonávat je, mi dává pocit svobody. A na dostihy jsem moc vysoká," přiznává Anna. A co dělá, když zrovna s jedním ze svých sedmi koníků neskáče přes překážky? „Studuju na univerzitě byznys a díky podpoře rodiny jsem schopná to zvládnout."

DOTAZNÍK: Kdy poprvé seděla Anna Kellnerová na koni? A od kdy má Aleš Opatrný závodní licenci?

Video se připravuje ...




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.