Ester Ledecká: Výhody za statisíce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Ester Ledecká: Výhody za statisíce!

Ester Ledecká před startem nové sezony jen zářila
Ester Ledecká před startem nové sezony jen zářila (ČTK)

Už se dostala na úroveň hvězd typu Messiho či Neymara, kteří létají soukromými tryskáči snad i pro rohlíky. Hrdinka olympiády v Koreji Ester Ledecká (22) cestovala na finále lyžařského Svěťáku do Švédska privátním letadlem.

Byl to trochu logistický rébus. V sobotu odpoledne si Ester ve švýcarském Scuolu dojela na snowboardu pro velký křišťálový globus a už zítra ji v Aare čeká finále Světového poháru ve sjezdu. To je zatraceně málo času na přesun o 1850 kilometrů, natož pak na převekslování z prkna na lyže.

„Proto jsme s Ester a trenérem Tomášem Bankem řešili, jak ji tam dostat, aby si už v neděli mohla zajezdit na lyžích,“ přiznává manažer Ledecké Viktor Valta. A tak jen co převzala vítěznou trofej, už frčela autem do Innsbrucku, kde na zlatou Ester a její tým čekalo soukromé aero. To ji jako v bavlnce přeneslo do Östersundu, kde kvůli ní otevřeli letiště, a půl hodiny po půlnoci už ležela v posteli.

Taková legrace samozřejmě něco stojí – podle Valty 300 až 400 tisíc korun. Nicméně cenu se podařilo díky určitým směnným obchodům i za pomoci jednoho petrochemického giganta snížit. „Když se odečtou ceny za klasické letenky, které by byly pro celý tým, a nadváha za veškerý materiál, tak to není tak velký rozdíl,“ dodává manažer.

Hlavně ale Ester získala prostor, aby první závod na lyžích po senzačním olympijském zlatu ve super-G skončil co nejlépe – i když jí včera počasí odválo oficiální trénink. „Chci si závody užít a zároveň se budu snažit vyhrát. Jako vždycky,“ slibuje.

 Ester Ledecká na muzikálu svého otce. Co si o jeho písničkách myslí? 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
18. 3. 2018 • 22:32

Nesnáším Ledeckého a celou jeho rodinu nemusím.A jejich hyperaktivní Ester mi ani jako vítězka fakt nic neříká.Nefandila jsem jí a je mi ukradená.Je to zvláštní, ale je to tak.

-bello-
18. 3. 2018 • 22:30

georg7 sama by si to neplatila, od toho jsou sponzoři

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.