Hitmaker Zmožek sfoukl 75 svíček se zpožděním: Co se děje? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Hitmaker Zmožek sfoukl 75 svíček se zpožděním: Co se děje?

Oslava pozdě, ale přece!
Oslava pozdě, ale přece! (Foto pro Aha! – rodinný archiv Marcela Zmožka,)

V muzice je legendou, ale na 75. narozeniny mu na dveře skoro žádní gratulanti neklepali. Hudební skladatel Jiří Zmožek navíc musel slavení odložit o dva týdny. A to kvůli chřipce!

„Z duše to všichni nenávidíme – dělat nějaké oficiální oslavy. Nikdy jsme je nepořádali,“ vysvětlil zpěvákův syn Marcel. Tátu navíc viděli až 14 dní po jeho narozeninách, které měl na konci února. „Řádila chřipková epidemie, byli jsme nemocní na obou stranách... A já měl pořád ještě zánět v očích, proto mám taky brýle,“ dodal.

Půlkulatiny tak neslavili ani za bouřlivých ovací fanoušků, ani na barové stoličce se skleničkou něčeho ostřejšího. Svíčky si oslavenec sfouknul v synově domě v Dolních Jirčanech. S kytičkou mu gratulovala i vnučka Emilka, dnes už také malá zpěvačka známá z televize Šlágr a koncertů s tátou. „Třeba jí děda napíše hit, teď něco složil i pro mnou ženu Peťku. Ale malá docela dotírá, i když zatím spíš na mě,“ prozradil hudebníkův syn.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.