I když je to ONO, nejde to! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

I když je to ONO, nejde to!

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den,

s přítelem jsme spolu už tři roky, je nám 22 let a máme krásný vztah, moc se milujeme a žádné jiné problémy nemáme. Rozumíme si skvěle, často spolu mluvíme o všech problémech a jsme si hodně blízcí. Co se týče sexu, nejen že nemohu dosáhnout orgasmu ale vůbec necítím vzrušení. Měla jsem předtím i jiné partnery a bylo to stejné. Už hodněkrát jsme o tom mluvili, ale nic, co jsme zkoušeli nám zatím nepomohlo. Při masturbaci taky nic necítím. Moc bych s ním chtěla být, moc ho miluji, ale fyzicky nic necítím. Přesto vím, že bych s jiným nemohla nikdy být. Proto bychom se chteli zeptat jestli to máme řešit nějakým lékem nebo existuje jiná možnost? Předem moc děkuji za odpověď. (Anna, 22)

Dobrý den,

u žen, které při sexu ani při necítí žádné vzrušení, se mohou jejich pocity časem změnit, někdy v sobě objeví "schopnost" vzrušení až v pozdějším věku - typy sexuální reaktivity se mohou v průběhu života měnit. Doporučuji Vám navštívit sexuologa, který si s Vámi o tomto problému promluví, vyšetří Vás a navrhne možnou léčbu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.