Obžaloba o Martinovi K.: Střílel na dětský tábor zpěvačky Kelarové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Obžaloba o Martinovi K.: Střílel na dětský tábor zpěvačky Kelarové

Martin K. tvrdí, že střelba byla součástí výcviku jeho psa.
Martin K. tvrdí, že střelba byla součástí výcviku jeho psa. (Foto Aha! – Jana Ulrichová a Filharmonie Brno)

Hudební soustředění, které v Jiřetíně pod Jedlovou pořádala pro děti zpěvačka Ida Kelarová (62), provázela střelba. Hlučné děti rozzlobily Martina K. žijícího v sousedství natolik, že jim hrubě vynadal a pak podle obžaloby i střílel. Teď se z toho zpovídá před děčínským soudem.

Podle příbuzných Martina K. jsou s rekreačním zařízením, kde se soustředění odehrávalo, problémy už řadu let. Domluvy s jeho provozovatelem k ničemu nevedly. Vše vygradovalo v létě 2016, kdy v táboře vedla hudební soustředění pro děti Ida Kelarová. „Bylo to tam jako na pouti,“ uvedla matka obžalovaného muže. „Byl tam neustálý hlahol a řev, do toho bubny, sem tam kníkla nějaká trumpeta, aparatura puštěná od rána, a tak to bylo každý den,“ popsali další příbuzní s tím, že obžalovanému prostě povolily nervy.

Zpěvačka Ida Kelarová hudební soustředění pro děti, které Martina K. tak rozčílilo, organizovala.

Sám Martin K. už dříve přiznal, že dětem nadával. Jednou to bylo, když se s křikem vracely kolem jeho pozemku z bojové hry, podruhé vběhl dokonce do kuchyně tábora. Odmítá ale, že by střílel, aby je zastrašil. Střelba byla podle něj pouze součástí výcviku psa, s nímž trénoval na své zahradě.

Přečtěte si
13352
9. 3. 2018 • 09:39

pravděpodobně to byl romský tábor, tak si umím představit ten brajgl...bydlet bych u takového zařízení, zvlášť když tam probíhá hudební soustředění, fakt nechtěla.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.