Annu K. zdeptala fotka s malým dítětem: Proč mi to posílal? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Annu K. zdeptala fotka s malým dítětem: Proč mi to posílal?

Rakovina je pro zpěvačku velký strašák. Zemřel na ni milovaný tatínek, maminka jejího přítele Tomáše Varteckého (46) a dvě blízké kamarádky.
Rakovina je pro zpěvačku velký strašák. Zemřel na ni milovaný tatínek, maminka jejího přítele Tomáše Varteckého (46) a dvě blízké kamarádky. (archiv Blesku, archiv Anny K.)

Třiapadesátiletá Lucianna Krecarová alias Anna K. se už podruhé léčí s rakovinou. V rámci osvětové kampaně jejíž je tváří, kontaktují zpěvačku podobně nemocní nebo členové jejich rodin. A právě to může být v jistých případech ohromný problém s nečekaným dopadem na její psychiku!

Když se kampaň rozjela, bylo to opravdu chvílemi až vyčerpávající. Na jedné straně jsem měla v lidech obrovskou oporu. Dávali mi energii, sílu, naději. Ale mělo to i temnější stránku," přiznává Anna K v magazínu MfD. 

Pán mi poslal fotku s malým chlapečkem. Psal, že jim maminka umřela na rakovinu, že zůstali sami a že mi drží palečky. Myslel to určitě dobře, ale proč mi to posílal?  Malé dítě, kterému umřela maminka na rakovinu prsu, se kterou já sama bojovala. To bylo opravdu povzbuzující. Mně se pak o nich zdálo, dlouho jsem se z toho nemohla vzpamatovat," zlobí se zpěvačka. 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.