Hůlkovi (49) u porodu praskly nervy: V šoku vtrhl na porodní sál! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Hůlkovi (49) u porodu praskly nervy: V šoku vtrhl na porodní sál!

Jestli Rozárka zdědila i talent po tátovi, ukáže až čas.
Jestli Rozárka zdědila i talent po tátovi, ukáže až čas. (Foto: archiv Dana Hůlky)

Daniel Hůlka se už několik dnů raduje z narození dcery Rozárky. Dokonce už promluvil i o porodu, u kterého vůbec nechtěl být. Jenže všechno bylo jinak.

Daniel Hůlka se s manželkou Bárou dohodl, že u porodu nebude. Vysvětlovali to tím, že jsou oba velmi konzervativní. Jenže Teď oblíbený zpěvák prozradil, že všechno bylo nakonec jinak. „Stál jsem za dveřmi porodního sálu a bylo to šílené, byl jsem úplně mimo. Za těmi dveřmi bylo ale téměř všechno slyšet a já jsem to v jednu chvíli najednou nevydržel a vtrhl jsem tam. Vrhl jsem se k Barborce, objímal ji, líbal a snažil jsem se jí strašně moc pomoct,“ prozradil pro Blesk.cz.

Pupeční šňůru ale hrdý taťka nepřestřihl, dokonce si dával velmi dobrý pozor na to, kam se dívá. Já jsem Barborku sice objímal, líbal, ale vůbec nikam jinam než na ni jsem se nedíval! Byl jsem ze všeho v šoku. Jen co jsem spatřil i Rozárku, hned jsem zase mizel. To už probíhaly poporodní bolestivé věci a to už jsem tam opravdu neměl co dělat,“ dodal s tím, že pak byl s manželkou a dcerou v nemocnici ještě dvě hodiny a teprve pak vyrazil slavit.

Rozhovor s Danielem Hůlkou.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.