Hynek Čermák: Jedno auto nestačí...má rovnou čtyři! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hynek Čermák: Jedno auto nestačí...má rovnou čtyři!

„Kdykoli mám čas, mizím někam do lesů, protože si tam nejlíp odpočinu,“ shrnuje.
„Kdykoli mám čas, mizím někam do lesů, protože si tam nejlíp odpočinu,“ shrnuje. (Marek Pátek, Pavel Machan, David Kundrát, Martin Hykl)

V kůži uťáplého technika Karla křižuje v seriálu Dabing Street silnice v ošuntěném kombíku probodnutém vidlemi. Sotva ale natáčení skončilo, přesedá Hynek Čermák (45) do svého bouráku za bezmála dva miliony korun! A není jediný. Herec je totiž posedlý nakupováním aut.

Ani nemovitosti, ani luxusní dovolené. Černou dírou pro desetitisícové honoráře Hynka Čermáka ze seriálů je jeho záliba v luxusních vozech. „Bydlím v činžáku v Dejvicích a už mám čtyři auta,” prozradil na sebe herec na sociální síti začátkem ledna. Přestože mu jedna z firem teď navíc zapůjčila teréňák za skoro dva miliony, zase ho svrbí prsty a poohlíží se po dalším drahém volantu.

„Je to origoš z roku 1998, má najeto 48 tisíc km. Uvažuju, že bych ho koupil, ale stojí skoro půl mega,“ přiznal bez okolků. Svůj vozový park přitom parkuje přímo na ulici. „Stojí to majlant,“ naznačil deníku Aha! Čermák to, že pokutovým bločkům za stěračem se tak úplně nevyhne. Přesto si nemůže pomoct.

„Auto neberu jako spotřební věc, pro to mám pouze stará auta. Vlastním osmnáctiletý Land Cruiser a dvanáct let starý Defender, pak mám ještě malý, patnáct let starý obytňák Peugeot. Discovery je super auto, ale mám ho půjčené jen na chvilku, takže auta mám vlastně tři,“ vyjmenoval všechny svoje plechové miláčky.

Hodně drahá sranda

Jedno auto za necelé dva miliony má půjčené, za další »meloun« si pořídil teréňáky na vlastní náklady. Hynek Čermák si to může dovolit. Zatímco ve svých začátcích kvůli nedostatku financí přespával i na lavičkách, dnes se o něj režiséři perou a nabízejí mu tučné honoráře.

Tím jezdí:

*Toyota Land Cruiser cca 300 000 Kč

*Land Rover Defender cca 400 000 Kč

*Obytný vůz Peugeot cca 400 000 Kč

*Půjčený Land Rover Discovery 1 750 000 Kč

 Špunti na vodě: Čermáka pokousali komáři, trpěl do konce natáčení!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.