Výměna manželek: Útok na těhotnou nožem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Výměna manželek: Útok na těhotnou nožem!

Denisa si prošla peklem, které bolí doteď.
Denisa si prošla peklem, které bolí doteď. (TV Nova)

Ve středeční Výměně manželek uvidíme, jak si poradí citlivá Denisa v domácnosti se starším despotickým manželem Mirkem. A jestli si dokáže Lucie s pohodovým náhradním manželem uvědomit, co chce od života. 

Ve středeční premiérové Výměně manželek uvidíme rodinu z Vyškova, kterou tvoří Lucie (30), Mirek (58) a syn Mirek (15 měsíců). Na druhé straně se seznámíme s Denisou (28), Lukášem (34) a synem Sebastianem (4), kteří žijí v Ostravě. Velké spory v rodině má zejména rodina z Vyškova. Lucie si stěžuje, že manžel je despotický a má na ni přehnané nároky. Obviňuje jí z lenosti a přehnaně žárlí, nesmí chodit s velkými výstřihy a nosit nic vyzývavého.

Druhou rodinu přihlásil do Výměny manželek Denisin přítel Lukáš. Je to poslední zkouška před plánovanou svatbou. Denisa bude v náhradní rodině s diktátorským manželem neustále bojovat a dokonce se diváci dozvědí, co ji v minulosti psychicky poznamenalo. Když byla ve třetím měsíci těhotenství, chtěla si přivydělat peníze, aby měla na kočárek a rozhodla se dělat krupiérku. Jenomže během služby ji přepadl muž s nožem a v ní to zanechalo hluboké následky.

 Premiérová Výměna manželek už ve středu od 20:20 na Nově:

Video se připravuje ...




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.