Sexy herečka Jana Plodková (36): Utajený vztah s kolegou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Sexy herečka Jana Plodková (36): Utajený vztah s kolegou!

Jana Plodková
Jana Plodková (Foto ara)

Oba jsou slavní herci, ale pojí je mnohem víc! Jana Plodková (36) a Václav Neužil (38) měli milostný poměr. Jejich vztah až po letech prozradil režisér Jiří Vejdělek (45).

Jana a Václav jsou spolužáci z JAMU a zřejmě tam přeskočila jiskra, a to se jim dlouhé roky dařilo tajit. Nebýt nového snímku Tátova volha, kde hrají manžele. „Až poté, co jsem je do rolí obsadil, jsem se dozvěděl, že spolu opravdu před dávnými lety pár tvořili, takže jsem to obsazení intuitivně trefil,“ svěřil se smíchem Jiří Vejdělek. Nebude to ale poprvé, co si zahrají životní partnery, ve filmu Ztraceni v Michově si střihli milence.

To, že je tvůrci filmů spojují, jim ale nevadí. Jana je už několik let šťastná s optikem Filipem Žilkou (41) a Neužil je ženatý s Lenkou, se kterou mají syna Vincenta (6 měsíců). Navíc patří mezi ty expartnery, kteří zůstali dobří přátelé. Osm let staré fotografie herců z filmového festivalu v Karlových Varech to jen potvrzují.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.