Rodiče zuří! Dětem ve školce vytrhali obočí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Rodiče zuří! Dětem ve školce vytrhali obočí

Dcera Alyssy Salgado před zásahem učitelek.
Dcera Alyssy Salgado před zásahem učitelek. (FB Alyssa Salgado)

Obrovský šok zažily dvě maminky ze státu Washington. V mateřském denním centru totiž jejich dětem vytrhali obočí. Pochopitelně se ptaly proč, dostalo se jim ale naprosto šokující odpovědi.

Když si Alyssa Salgado všimla červené skvrny mezi očima dcery, myslela si nejdřív, že je to škrábnutí. Když se podívala pořádně, zůstala v šoku. Její malé dcerce někdo vytrhal srostlé obočí pomocí vosku. „Dávám svou dceru přes den do školky, aby mi ji pohlídali, zatímco já studuji a připravuji se na závěrečné zkoušky. Ty ženy se rozhodly, že vytrhají mojí holčičce chloupky mezi očima pomocí vosku," napsala zděšená máma na Facebook.

Nepříjemnou záležitost se pochopitelně snažila řešit s ředitelkou zařízení. „Ředitelka se mi vysmála do tváře a řekla mi několik lží. Jsem tak naštvaná,“ uvedla s tím, že to nenechá jen tak. Alyssa navíc zjistila, že není jediná, komu se ve školce pokusili vylepšit dítě. „Nechtěla jsem to nějak zveličovat, ale nikdy jsem nemyslela, že by se něco takového mohlo přihodit mému synovi. Jisté dámy ve školce se rozhodly, že pomocí vosku upraví mému chlapečkovi obočí,“ ozvala se Glenda Maria Cruz.

I Glenda záležitost řešila s ředitelkou zařízení, ale nepochodila. „S úsměvem na tváři se mě ptala, co po nich chci, a řekla, že syn nemusí jejich zařízení navštěvovat,“ svěřila Glenda s tím, že je to hrozné=, protože její malý chlapeček zatím neumí mluvit, a tak není možné, aby označil toho, kdo odporný čin spáchal. „A já se teď cítím jako špatná máma, protože jsem ho neochránila, a to je hodně špatný pocit,“ dodala zdrcená matka.

 

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.