Adamec nezústane bez peněz: Po vyhazovu mu budou platit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Adamec nezústane bez peněz: Po vyhazovu mu budou platit!

Jiří Adamec na projektu pracoval více jak rok a půl.
Jiří Adamec na projektu pracoval více jak rok a půl. (Martin Hykl / Aha)

Kvůli hádkám s Danielem Hůlkou (49) přišel Jiří Adamec (69) o místo, ale ne o peníze! Jeho zásluhy na nastudování muzikálu Robinson – námořník z Yorku mu nebudou upřeny. Ale nahradí ho někdo jiný!

Ve velmi bouřlivé atmosféře končí režisér v muzikálu, který má mít premiéru už za měsíc. „Moc děkujeme panu Adamcovi za vše, co na přípravách tohoto díla předvedl. Bohužel situace je taková, že další spolupráce už není možná,“ okomentovala deníku Aha! producentka Ema Krahulíková, která si je vědoma, že na Robinsonovi odvedl kus práce.


„Jiří Adamec bude zcela určitě všude uváděn jako jeden ze dvou režisérů a nepřijde ani o honorář, ten mu samozřejmě poběží,“ prozradila Krahulíková. Slavný režisér se prý o své peníze rozhodně nemusí obávat. „Poslední dny ukázaly, že se pan Hůlka a pan Adamec v tomto projektu nesnesou. Mou úlohou bylo situaci vyřešit tak, aby to nepoškodilo připravované dílo. Snažila jsem se být nestranná,“ vysvětluje producentka, která prožila kvůli sporu dvou mužů několik bezesných nocí. Jako nový režisér nastupuje Martin Novotný, který by měl muzikál dokončit a dovést zdárně k premiéře.


Na video s Jiřím Adamcem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.