Finta na diváky v Ordinaci: Koho nahradili dvojčetem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Finta na diváky v Ordinaci: Koho nahradili dvojčetem?

Petr Rychlý, Míša Badinková a Miroslav Etzler v Ordinaci v růžové zahradě 2
Petr Rychlý, Míša Badinková a Miroslav Etzler v Ordinaci v růžové zahradě 2 (Martin Hykl, TV Nova, reprofoto ČT)

Mít dvojče je k nezaplacení! To si teď víc než kdy jindy uvědomuje hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 Sandra Černodrinská (28). Co nevidět bude rodit a aby nepřišla o roli, nechala se nahradit sestrou. 

„Sandra je těhotná a každým dnem porodí, takže už za ni točí její sestra Viola,“ prozradil deníku Aha! dobře informovaný zdroj ze štábu. Tyto scény se objeví na obrazovce za dva měsíce.

To, že její postava pacientky Martiny Prchalové nezmizí ze seriálu, si herečka na základě domluvy s produkcí pojistila už v době, když zjistila, že je těhotná. „Sestra do toho šla s tím, že bude takovou mojí zálohou, kdyby se miminko rozhodlo narodit dřív,“ přiznala Sandra, která se už nemůže dočkat svého prvního potomka.

Její dvojče Viola, která je také herečkou, záskok ráda přijala. „Ta nabídka přišla ze sesterský lásky. Sestra říkala, abych to jistila. Já jsem si to ještě rozmýšlela, ale nakonec jsem to udělala jen kvůli ní,“ přiznala Viola, která měla ze svého prvního natáčecího dne nervy na dranc. „Byla jsem strašně nervózní, ale všichni herci mi parádně pomáhali. A nejvíc mi pomohla Sandra, která mě doprovodila na plac a všem mě představila,“ dodala Viola.

 Klára Cibulková z Ordinace. Jaký bude osud smrtelně nemocné Andrey?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.