Ester Janečková: Co našla v počítači oběšeného synovce (†14), ji zlomilo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Ester Janečková: Co našla v počítači oběšeného synovce (†14), ji zlomilo!

Synovec Ester Janečkové Filip (†14) se pomoci na internetu nedočkal...
Synovec Ester Janečkové Filip (†14) se pomoci na internetu nedočkal... (Foto archiv E. Janečkové a Blesku)

Na únor 2014 moderátorka "Pošty pro tebe" nikdy nezapomene. Na protest proti homofobnímu okolí se tehdy oběsil její synovec Filip. Nedlouho po jeho smrti pak rodina otevřela jeho počítač a ...

„Po jeho smrti jsme se dostali ke konverzaci na internetu a zjistili, že kontaktoval jednoho sociologa. Je to gay, velký aktivista, kterému napsal, že má deprese, že má strach, jak okolí přijme jeho homosexualitu," prozradila Ester Janečková (45) v magazínu Ona Dnes. Potřebné pomoci se zde však nešťastnému mladíkovi nedostalo!

„On bohužel nedokázal vhodně zareagovat. Filip ho vyhledal přes stránky iboys.cz, což je seznamka gayů, tak s ním řešil, zda mu pošle fotku. Když jsem to četla, říkala jsem si, proč mu neporadil. Možná, že kdyby už tehdy existovala naše poradna, našel by pomoc," rozhořčeně zareagovala na sociologovo nepochopitelné chování známá moderátorka. 



Přečtěte si
zvonekdozahrady
27. 2. 2018 • 19:27

Reklamu na provazy ?

rydlo
27. 2. 2018 • 18:58

Když se potřebuje Janečková zviditelnit, začne tahat "nebožtíky" z hrobu! Každému někdy někdo zemřel, ale netahá to do tisku několik let po smrti příbuzných už po několikáté! Jen parazituje na mrtvých. A v pořadu "Pošta pro tebe" byla lepší Bára Kodetová, ta se nepředváděla falešnými slzami a tragickými a soustrastnými obličeji, jako že trpí také!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.