Sandře Novákové zmrzl úsměv na rtech: Takovou kritiku nečekala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Sandře Novákové zmrzl úsměv na rtech: Takovou kritiku nečekala!

Jako sestřička Gábina z Ordinace.
Jako sestřička Gábina z Ordinace. (Foto showpix.cz, TV Nova, ara)

Herečka Sandra Nováková si užívá s rodinou na dovolené v Thajsku. Je pochopitelné, že i ona se chtěla na sociální síti pochlubit nádherným snímkem, jenže místo obdivu sklidila ošklivou kritiku.

Nováková je v Thajsku se synem Mikulášem a partnerem Vojtou Moravcem. Přestože si rodinka užívá teplo a sluníčka, má poněkud zvláštní tradici. Jejich dovolené totiž rádi prezentují jako katastrofu. Ovšem na zveřejněném snímku, kde jedou na slonovi má herečka nadšený výraz. Od fanoušků to hned pořádně slízla.

„Nechápu, jak můžete podporovat takové týrání zvířat?!“ napsal jí jeden z fanoušků. „Je to jen přírodněji vypadající cirkus. Víte, co má ten zbytek slona za sebou, aby byl schopen dělat tohle?“ vyčetl jí další.

Herečka se ale rozhodla na sociální síti bránit. „Já zažila jen dokonalou souhru a velikou důvěru slona v pána, co ho řídil a naopak. Neviděla jsem žádné násilí ani zbytečnou sílu použitou na slona. Naopak jsem měla pocit, že slon je skvěle opečováván a všichni si ho nesmírně váží. Slon je součástí thajské národní kultury. Neumím si představit, že by toto královské zvíře jakkoliv týrali. A už vůbec ne Thajci, kteří jsou neskutečně mírumilovní a přírodu mají ve větší úctě než my," zní její vysvětlení.

 

 

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.