Tajemství Davida Gránského: Za první honorář si koupil auto! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Tajemství Davida Gránského: Za první honorář si koupil auto!

David Gránský
David Gránský (Dana Kolářová)

Zpívá, hraje, moderuje. David Gránský (25) sice nemá pro práci čas na soukromý život, ale rozhodně se mu to vyplácí! Muzikálový herec a moderátor Top Star magazínu deníku Aha! prozradil, jaký byl jeho první honorář a za co ho utratil.

„Za prvních vydělaných padesát tisíc korun jsem si pořídil moje první auto. Tedy alespoň jeho polovinu,“ svěřil se David po slavnostním představení muzikálu Muž se železnou maskou, na němž s kolegy přivítal jubilejního diváka číslo 50 000. „Auto doplatili rodiče a prarodiče. Byl to Peugeot 206 z bazaru, ale už ho nemám,“ upřesnil Gránský, kterého diváci mohou pravidelně vídat také v seriálu Modrý kód. S přítelkyní Nikol, s níž je sedm let, se nyní chystá stavět domek. „Koupili jsme pozemek. Samozřejmě jsme si vzali hypotéku. Stavět budeme za pomoci rodiny, bez ní bychom to asi nezvládli. Dohodli jsme se, že něco prodáme a uvidíme, kolik ještě bude potřeba,“ prozradil David.

Na video s Davidem Gránským se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.