Kuklová skončila v posteli se známým ženáčem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kuklová skončila v posteli se známým ženáčem

Odhalená Míša Kuklová
Odhalená Míša Kuklová (archiv Blesku)

Herecká profese dokáže být velmi pestrá! Své o tom ví herečka Michaela Kuklová (49) a herec Martin Dejdar (52), které herectví zavedlo do společné postele.

V herecké branži nepatří mezi žádné nováčky, znají se již dlouhá léta a společně se před kamerou ukázaly několikrát, ale postelovou scénu si Dejdar s Kuklovou společně střihli poprvé v životě. Nátáčeli spolu epizodu do pořadu Rodinné vztahy, který vysílá TV Barrandov.

„Hrajeme pár, který se seznámil až v pokročilém věku, žena 50, muž nějakých 43. Mají se strašně rádi. Jediné, co jim schází, je společné dítě, jenže na to už je pozdě,“ prozradila Kuklová magazinu Sedmička.

Jelikož Kuklová a Dejdar hrají zamilovaný pár, nebylo možné se vyhnout erotické scéně. Naštětí se oba znají tak dlouho, že jim hraní pod peřinou nedělalo problém. Herečka má ke všemu ohledně erotických scén jasno. „Můj strop už byl dost limitovaný v mládí, ale samozřejmě když to bylo důležité, tak jsem to udělala. Dneska už bych do toho nešla. Jsem estét, taky to vnímám jako divák. Jakmile se obnažuje starší tělo, už to není v pořádku. Nemělo by to tak být,“ řekla herečka magazínu Sedmička, která své tělo vystavila na obdiv například ve filmu Malostranské humoresky nebo ve filmu Andělská tvář.

 Na video s Michaelou Kuklovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.