Královna vlasových kreací Krainová: »Divočina« na hlavě i na pláži! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Královna vlasových kreací Krainová: »Divočina« na hlavě i na pláži!

Simona Krainová
Simona Krainová (Profimedia)

Na dovolené je všechno povolené! Tím se řídí Simona Krainová (44). Nekrotí své provokativní pózování před fotoaparátem ani vlasy.

„Už si dávám ty správné vitaminy,“ okomentovala svůj začátek dovolené na exotickém Zanzibaru a jak se zdá, pomáhají jí pěkně se odvázat. Modelka dokonce přestala řešit i vlasy. Kráska, která je vyhlášená tím, že je má vždy dokonale vyžehlené nebo natočené, teď běhá po ostrově jako divoška. Jediné, co se dá nazvat úpravou, jsou dva spletené copánky. Experiment ale Simoně zase neskutečně sluší.


Na video se Simonou Krainovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
19. 2. 2018 • 11:34

Krainová se mi líbí, ale měla by mít větší nos k těm svým tvářím .Vyšpulený břicha se mi nelíbí, mají být plochá.Je to tréninkem a je to blbě.Chtěla ofinu ( která z nás ne ? ) a skončilo to zase dorůstáním do normální délky ( kterou z nás ofina neštvala a jako na potvoru zrovna ona rostla pomalu ? ). Krainová je celkem pěkná ženská a proti té šlachovité kostře ze Slovenska je půvabná a umí se oblíknout.Nevystrkuje kostnatou nožku stylem scénky Bohdalové :" heleme se , koukejme se " a nechodí nahá jen aby upoutala.Její muž Vágner ji umí zkrotit a ona je za to ráda, zatímco Volopich kolem své hokejky Jágrovky rajttuje jak nesvéprávný ( právník ) Ahoj, meku posílala jsem ti vtip

aveneta
19. 2. 2018 • 10:00

Jéje....kéž by běžného člověka nepotkaly větší starosti...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.