TRAPAS Řepky a Kristelové: Zběsilý ÚTĚK z natáčení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

TRAPAS Řepky a Kristelové: Zběsilý ÚTĚK z natáčení!

Tomáš Řepka s Kateřinou Kristelovou
Tomáš Řepka s Kateřinou Kristelovou (Herminapress.cz)

Bouřlivák Tomáš Řepka nezvládl dotočit rozhovor pro jednu z internetových televizních stanic. Došlo totiž i na otázky o kterých se mu, na dobrou radu jeho přítelkyně, nechtělo mluvit. Před kamerou došlo ke groteskní situaci, ačkoliv nedorozumění šlo vyřešit s klidem.

V pořadu Telebrity webu Playtvak.cz Řepka mluvil o konfliktu s Pavlem Novotným. Dokonce přiznal, že bulvárního novináře navštívil u něj doma. Problém však nastal ve chvíli, kdy se moderátorka zeptala na Řepkovu bývalou manželku Vlaďku Erbovou. Podle ní totiž falešné inzeráty, ve kterých nabízela sexuální služby, jsou právě dílem Řepky a Kristelové.

Když se moderátorka zeptala na policejní vyšetřování ohledně inzerátů, vložila se do rozhovoru zpoza kamer i Kateřina Kristelová. „Tady bych to zastavila. Stop! Tohle je strašně nebezpečný. Tomáši, absolutně se nevyjadřuj k policii,“ křičela. Její kluk souhlasil.

Blonďatá moderátorka byla režií upozorněna, že není součástí rozhovoru a že do něj nesmí zasahovat. „Mně je jedno, kdo to tady řídí,“ prohlásila a žádala Řepku o pomoc. Ten ze sebe strhl mikrofon a odešel.

„Nás to samozřejmě mrzí. Pana Řepku do otázky nikdo netlačil. Mohl buď sám odpovědět, že se k probíhajícímu vyšetřování nebude vyjadřovat, nebo mohl po skončení rozhovoru požádat, aby byla otázka vystřižena. Co se týče chování paní Kristelové, tak nemůžeme tolerovat, aby kdokoliv z externích hostů tímto způsobem zasahoval do natáčení,“ vyjádřil se k incidentu šéfredaktor webu Expres.cz.

Skandál v televizi! Řepka utekl z rozhovoru, Kristelová chtěla ovlivnit obsah!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.