Dcera Lenky Filipové Lenny (23): ROZCHOD kvůli zadanému! Až se to provalí, bude to skandál | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Dcera Lenky Filipové Lenny (23): ROZCHOD kvůli zadanému! Až se to provalí, bude to skandál

Dcera Lenky Filipové se rozešla s přítelem.
Dcera Lenky Filipové se rozešla s přítelem. (profimedia)

Dcera oblíbené české zpěvačky se prý rozešla s jejím dlouholetým přítelem Ondřejem Fiedlerem. Podle exkluzivních informací týdeníku Sedmička je zatím láska ke staršímu zadanému muži.

Lenny Filipová s Ondřejem Fiedlerem stále vystupuje na jednom jevišti, ale několik měsíců prý randí s jiným mužem. „Lenny to ukončila, protože se zamilovala do jiného muzikanta. Jméno vám neřeknu, ale je také známý. A až se to provalí, bude to skandál,“ prásknul týdeníku dobře informovaný zdroj.

„Je starší než ona, scházejí se, ale svůj nový vztah nemůžou přiznat, protože on je bohužel zadaný,“ prozradil ještě zdroj Sedmičce. Dcera Lenky Filipové o soukromém životě příliš nemluví, v tomto případě je to více než pochopitelné.



Přečtěte si
ellenic
10. 5. 2018 • 20:50

Musíš být hodně velký ubožák , když máš potřebu tady házet špínu na Karla Gotta. Ještě, že tvoje kecy nebere nejspíše vážně. Jednou budeš vetchá a možná jinými opovrhovaná stařena

blankaflexi
15. 2. 2018 • 18:16

Panebože proč ten ubožák Gott má pořád otevřenou hubu,to aby nás omráčil svými nádhernými umělými zuby????? Tento úsměv od ucha k uchu si nacvičil před zrcadlem,zjistil,že kdyby zavřel klapačku tak tak by zůstal jen vzhled vetchého starce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.