Učitel-sňatkový podvodník Jaroslav D. (45): Tátu pohřbil zaživa | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Učitel-sňatkový podvodník Jaroslav D. (45): Tátu pohřbil zaživa

Učitel Jaroslava D.
Učitel Jaroslava D.  (Foto Aha! – Jana Ulrichová)

Osmnáct milionů korun vylákal z 32 žen sňatkový podvodník, učitel Jaroslav D. (45), který se zpovídá u ústeckého soudu. Ten bude rozhodovat nejen o jeho vině, ale i o náhradě škody. Většina žen chce své peníze zpět.

Učitel u soudu namítá, že nikoho podvést nechtěl. Peníze, které mu ženy půjčily, se prý snažil splácet. Neschovával se za cizí identitu, předkládal pravé doklady. „Věděly vše, i kde učím. Nikdy jsem neudělal ani to, že bych zmizel, nereagoval,“ řekl. Se šesti podvedenými měl dítě. Další, která mu povila potomka, nedala souhlas s jeho stíháním. Celkem je kantor otcem 11 dětí.

Jediné, za co se u soudu zastyděl, bylo to, že do svých báchorek, pomocí kterých z žen peníze mámil, zapletl i svou rodinu. Velmi často si půjčoval na pohřeb svého otce, nechal ho zemřít hned několikrát. „Nemáme dobrý vztah. Matku psychicky i fyzicky týral. Jako dítě jsem toho byl svědkem,“ vysvětloval.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.