Petr Novotný (70): Kolaps orgánů! Uvedli ho do umělého spánku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Petr Novotný (70): Kolaps orgánů! Uvedli ho do umělého spánku

Novotný má problémy se zdravím od roku 2013, kdy ho na letišti postihla mrtvice.
Novotný má problémy se zdravím od roku 2013, kdy ho na letišti postihla mrtvice. (Foto Aha! – R. Klejch, P. Machan)

Kolabovaly mu ledviny a další orgány! Zdravotní stav Petra Novotného (70) byl tak vážný, že skončil na 60 hodin v umělém spánku.

Bavič byl do Ústřední vojenské nemocnice v pražských Střešovivích převezen minulý čtvrtek. Podle informací Aha! musel být dokonce napojený na umělou ventilaci. V umělém spánku na ARO byl až do neděle, kdy mu ledviny začaly opět fungovat. „Lékaři ho probudili a začal sám dýchat,“ prozradil Aha! dobře informovaný zdroj.

Zdravotní komplikace potvrdil jeho syn Pavel Novotný (41). „Nebudu vám vyvracet, co říkáte, je to pravda. Táta má za sebou asi největší krizi od mrtvice. Nemám rád fráze, ale v posledních dnech projevil ohromnou vůli žít. Máme s celou rodinou pocit, že to zvládne,“ přiznal Aha! s tím, že otec by měl být v nejbližších dnech z ARO přeložený na oddělení, kde nejsou pacienti kteří bojují o život.

Bavič Petr Novotný (70) bojuje o život: 60 hodin na ARO v umělém spánku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bursik
15. 2. 2018 • 22:22

co to jsou za rodice jeho zena ucitelka a Doma Jim roste ovado syn Pavel ,ktery prodava praseciny i o svem tatovi.blesku A ten stary to je cela Halina slinta na jidlo , nevi kdy prestat s rikankami pro pomocnou skolu Jejich modlou jsou jen penize a nemaji zadnou uroven -cirkusaci

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.