Oldřich Kaiser promluvil: S Vilhelmovou v posteli? Pro mě nic nového! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Oldřich Kaiser promluvil: S Vilhelmovou v posteli? Pro mě nic nového!

Vilhelmová má s Kaiserem dvě ožehavé postelové scény. Pozadu ale nezůstal ani Dyk.
Vilhelmová má s Kaiserem dvě ožehavé postelové scény. Pozadu ale nezůstal ani Dyk. (Foto pro Aha!: Miroslav Kučera, Zuzana Pachová)

Nevěděla, koho má líbat dřív! V novém filmu Dívka za zrcadlem, který měl v neděli večer televizní premiéru na ČT1, se Táňa Vilhelmová (39) zmítá mezi Oldřichem Kaiserem (62) a svým životním partnerem Votěchem Dykem (32).

Dívka za zrcadlem je již pátý televizní film režisérky a scenáristky Andrey Sedláčkové (50) s hlavní hrdinkou Renatou Soukupovou v podání Vilhelmové. „Z předchozích snímků jsem si nic nepamatoval, pouze mi uvízlo, že jsem se s Táňou válel v posteli,“ prozradil Kaiser, který hraje Renatina manžela Ivana. „Díky spolupráci na minulých dílech a tomu, že se s Táňou známe už spoustu let, mám pocit, že ten vztah tam opravdu je. A proto mi vadí, že si začala s nějakým Dykem...“ řekl Olda s humorem sobě vlastním.

Vilhelmová má s Kaiserem dvě ožehavé postelové scény. Pozadu ale nezůstal ani Dyk. Ve filmu se vyspí nejen s matkou jejich čtyřletého Lojzíka, ale také s Evou Josefíkovou (28). „Milostné scény jsou většinou příjemné, ale když na vás kouká padesát lidí a k tomu ještě vaše holka, tak si to tak neužijete,“ svěřil deníku Aha! herec a muzikant. Navíc přiznal, že mu dělá problém striktně rozlišovat mezi soukromím a natáčením. „Já to moc neumím! Když s někým chodím, tak si třeba nedokážu říct, že s ním od osmi do osmi nežiju...“ posteskl si Dyk. Jeho partnerka to ale vnímá jinak. „Brala jsem to jako profesionál. Stejně to byli všechno dubléři...“ prozradila Vilhelmová. Spíš než postelové scény jí vadí scénářem předepsané hádky s partnerem. „Je pravda, že do scén, kdy se hádáme, se vám moc nechce...“ svěřila se herečka. Jinak si ale spolupráci s Dykem nemůže vynachválit.

Táňa: Jsem víc obroušená...
Hlavní hrdinku kromě prvního filmu Ze života pubescentky, v němž ji ztvárnila Anna Duchaňová (39), hraje už 15 let Táňa Vilhelmová. „Postava Renaty se velmi vyvinula, protože za ty roky toho poměrně dost zažila. Narodilo se jí dítě, přestěhovala se, vystřídala více partnerů a ukotvila ve vztahu s Ivanem Holým. Nicméně je vidět, že ten vztah není ideální a přichází krize... Mám pocit, že už je to dospělá žena,“ charakterizovala svou roli. „Má svůj dráp a žije si nekompromisně. Já už jsem víc obroušená než ona,“ dodala herečka.



Přečtěte si
stooslu
12. 2. 2018 • 09:32

Ten film byla taková kravina, nehodná talentu všech účastníků. Pro peníze a žádnou slávu, jinak si to neumím vysvětlit.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.