Kramár přiznal manželskou krizi: Co se dělo v Kostarice? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Kramár přiznal manželskou krizi: Co se dělo v Kostarice?

Nataša a Maroš Kramárovi
Nataša a Maroš Kramárovi (Foto: Aha! - ara)

Na konci loňského roku se osmnáctileté manželství slovenského sympaťáka otřásalo v základech, mluvilo se dokonce o rozvodu! Až teprve nyní Maroš Kramár přiznal barvu. Co se dělo a jak to mají doma teď?

Maroš Kramár (58) má s manželkou Natašou Nikitinovou (49) tři děti: Tamaru, Timura a Marka. Navenek ideální a fotogenická rodinka si ovšem prošla ohromnou krizí. Herec se k tomu dlouho buď nevyjadřoval nebo mlžil. Mlčení prolomil až nyní ve slovenském TopStaru: „Tak v každém manželství je to chvilku v pořádku, potom je bouřka, potom vyjde slunce, je to všelijak. To jsou ale soukromé věci, se kterými by jsem se velmi nerad svěřoval médiím."

Podle všeho je dnes manželství z nejhoršího venku a zásluhu na tom má především několikatýdenní dovolená v exotické Kostarice. „Byl jsem si pro rodinu, která tam trávila 5 měsíců. Děti tam chodili do školy a manželka se o ně starala. Když jim skončila škola, tak jsem tam také s nimi chvilku byl a bylo to úžasné!"



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.