Fotogalerie pro silné povahy: Žena porodila na nemocniční chodbě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Fotogalerie pro silné povahy: Žena porodila na nemocniční chodbě!

Malý Max se narodil na nemocniční chodbě!
Malý Max se narodil na nemocniční chodbě! (Foto: ara)

Páté dítě přivedla Jesica Hogan na svět úplně jinak, než si představovala. Kontrakce měla už několik dní předem, ale lékaři ji pouze vyšetřili a poslali zpět domů. Žena už se začínala strachovat, zda je všechno v pořádku., že se její jediný syn narodí za takto dramatických okolností, ale nečekala.

Po několika nekonečných dnech nejistoty si byla Jesica konečně jistá, že začíná rodit. S manželem Travisem na nic nečekali a vyrazili do porodnice. Do kansaské nemocnice Via Christi Hospital to sice stihli, ale nedostali se dále než na chodbu. „Travisi, chyť ho,“ stihla jen zakřičet rodící žena. Když k páru přiběhl personál nemocnice, byl už malý Max na světě.

Jesica se rozhodla, že porod pátého dítěte chce mít hezky zdokumentovaný. To se fotografce Tammy Karin podařilo skutečně skvěle. Max se narodil loni v létě, ale až teď se jeho matka rozhodla zveřejnit video i snímky z jeho narození. Její příběh zveřejnil britský DailyMail a snímky rozhodně nejsou pro slabé povahy. Za zhlédnutí ale určitě stojí. Najdete je v naší fotogalerii.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.