Smrt tříčlenné rodiny ve Zlíně: Mrtvý měl na hlavě sáček! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Smrt tříčlenné rodiny ve Zlíně: Mrtvý měl na hlavě sáček!

Z okolí domu už zmizely policejní pásky.
Z okolí domu už zmizely policejní pásky. (Foto Aha! – Slávka Červená)

Smrt tří lidí, kteří byli nalezeni v rodinném domě ve Zlíně, zůstává záhadou. Policie podrobnosti o případu neprozradila, lidé z okolí ale spekulují, co se na místě odehrálo.

Rodina byla údajně zamčena zevnitř. „Hasiči se podíleli na otevření branky a obydlí, aby policie mohla dovnitř,“ potvrdila včera mluvčí hasičů Lucie Javoříková. Těla dvou žen (60, 34) a muže (37) byla údajně v domě až tři měsíce. Takovou dobu si podle pošťačky nikdo nevybíral schránku.

Přes okno údajně uviděl v pokoji na zemi syna a dceru otec (65), který přijel na návštěvu. V ulici koluje informace, že mrtvý muž měl na hlavě igelitový sáček. „V jakém stavu byla těla nalezena, nebudeme komentovat,“ reagovala mluvčí policie Lenka Javorková. „Případ stále vyšetřujeme pro podezření z vraždy, ale zabýváme se všemi variantami úmrtí. Výsledky pitvy budou známy až za několik týdnů,“ dodala.
Báli se někoho?

„Je to velice divné, protože se s nikým nestýkali a vždycky se rychle schovávali, jako by měli z něčeho nebo z někoho strach. Muž rychle vyložil nákup z vozu, zamkl branku a hned zmizel. Jeho matku jsem neviděl vůbec. Skoro nevycházeli,“ sdělil Miloslav Jiříček (71).

Na video z místa neštěstí se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zadnice
8. 2. 2018 • 10:05

Policie jako vždy nechá vymýšlet fámy a tvrdě mlčí!!! "Nebudeme o ničem informovat" a to ani v náznacích!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.