»Striptérka« Žaneta chce na léčení | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

»Striptérka« Žaneta chce na léčení

Žaneta chce porazit závislost na alkoholu.
Žaneta chce porazit závislost na alkoholu. (Jiří Krušina / Blesk)

Celé Česko vidělo striptýz Žanety W. (35) v havířovském obchoďáku. Mladíkům tam ukázala vše za jedinou cigaretu. Blesku přiznala, že má velký problém s alkoholem, chce nastoupit léčbu a bude moci vídat své děti (18, 8).

Žaneta s alkoholem začala už ve 12 letech. „Piju všechno a skoro pořád. Teď jsem střízlivá, ale Honza mi jde pro víno. Po tom průšvihu v obchoďáku bych chtěla jít na léčení,“ přiznala v Havířově dobře známá blondýnka.

Pět pokusů
Žaneta léčení v minulosti pětkrát předčasně ukončila. „Prostě jsem tam nechtěla být a myslela si, že to zvládnu. Nepovedlo se. Ale když mě přítel Honza dokázal zbavit drogové závislosti, tak věřím, že můžu přestat i pít,“ řekla Žaneta, která je na záchytce v Karviné jedním z častých nocležníků.
Vězení a děti
Žaneta je v podmínce a policie šetří její striptýz jako výtržnictví, za což jí hrozí až dva roky kriminálu. Žaneta doufá, že od soudu dostane nařízenou ústavní léčbu. „Nechci do vězení. Chci přestat pít, abych mohla vídat své děti. Syna (18) vychovává otec a dceru (8) bývalý partner. Loni v létě jsem ji ještě vídala. Chodily jsme k vodě. Teď je všechno pryč,“ posteskla si žena.
Přestala s drogami
Žaneta dojela na svoji krásu a to, že ji všichni kamarádi zvali na panáky. Později propadla drogám a vydělávala si prostitucí. Před několika lety potkala Honzu, který ji zbavil drogové závislosti a utlumil její pití. Od loňské oslavy svých narozenin ale Žaneta pije skoro každý den. Otec podnikatel a matka zdravotní sestra se s ní nestýkají.

Na video se Žanetou se můžete podívat zde:



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.