Dívenku (11) bolelo bříško: Výsledek vyšetření šokoval lékaře, rodinu i policii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dívenku (11) bolelo bříško: Výsledek vyšetření šokoval lékaře, rodinu i policii!

Teprve jedenáctiletá dívka porodila chlapečka.
Teprve jedenáctiletá dívka porodila chlapečka. (Ilustrační foto: Profimedia)

Když si teprve jedenáctileté děvčátko stěžovalo na bolesti žaludku, nečekali její rodiče na nic a vyrazili s ní do nemocnice. Vyšetření ale ukázalo, že nejde o problémy se zažíváním. Dívenka začínala rodit!

Není jasné, zda o svém těhotenství věděla dívenka, ale pro celou její rodinu to byl šok. Stejně tak pro lékaře ve španělské městě Murcia, kteří ji vyšetřili kvůli problémům se zažíváním, ale zjistili, že holčička začíná rodit. Na svět přivedla zdravého chlapečka.

Podle britského Daily Mailu policie rychle vypátrala, kdo je otcem miminka. Není jím nikdo jiný, než dívenčin čtrnáctiletý bratr. Vzhledem k tomu, že když s ním jeho sestra počala dítě, bylo mu pouhých třináct let, nemůže ho policie obvinit z trestného činu. Jejich rodiče tvrdí, že o těhotenství neměli nejmenší tušení. Prý věřili, že je jejich dceři jen špatně. Mladé mamince i jejímu narozenému chlapečkovi se vede dobře.

Přečtěte si
ararat
7. 2. 2018 • 16:50

proč by nemohla mít menstruaci?,v tomhle věku klidně mohla menstruovat...vy jste tak nějak mimo mísu

xcarodejka
7. 2. 2018 • 12:09

Musela by být velmi obézní, aby se schovalo velké bříško. Spíše si všichni hráli na " nevidím" K článku o porodu pětileté snad jen to, že nemohla mít ještě menstruaci., a tak tomu nevěřím.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.