Partner to má opačně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Partner to má opačně!

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den, s přítelem jsem 5 let a poslední měsíce mám čím dál menší chuť na sex. V současné době to neustále řešíme a kvůli tomu jsme sex neměli 3 týdny. Po třech týdnech jsem zjistila, že stále chuť na sex nemám. Přítel je na tom opačně, sex by mohl mít každý den. Uvědomila jsem si, že už k němu necítím to, co jsem cítila dřív (nestýská se mi, nepotřebuji ho obejmout atd). Partner je na tom opět opačně a má potřebu mě pořád vidět atd. Vím, že je chyba na mé straně ale nevím, jak situaci řešit. Zamilovanost se na mé straně vytratila a nevím, jestli má náš vztah stále cenu udržovat? Děkuji za odpověď. (Dorota, 43)

Dobrý den, je za a) nutné přestat tlačit na pilu a pořád se bavit o sexu. Za b) je nutné se bavit o tom, co dál oba chcete od vztahu, protějšku a jak to naplnit. Musíte si ujasnit, zda chcete pokračovat dál. Sex by se teď měl na přechodnou dobu, kterou si společně určíte, řídit podle toho z vás, který ho chce méně.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.