NOVINKY NA NOVĚ: Dalších 200 tisíc pro Donutila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

NOVINKY NA NOVĚ: Dalších 200 tisíc pro Donutila

Donutil kývl na vedlejší roli nejen kvůli penězům, ale proto, že ho oslovil scénář.
Donutil kývl na vedlejší roli nejen kvůli penězům, ale proto, že ho oslovil scénář. (Dáma a Král, Polda, Superstar, 1890, Dukla 61, Inspektor Max)

Stres a nervy jako daň za statisíce! Tak by se dala popsat role majitele advokátní kanceláře v Dámě a Královi Miroslava Donutila (66). Nova s ním jde už v neděli do boje o sledovanost, ale prakticky ještě není natočený.

Už v neděli se na obrazovce objeví prémiové díly druhé části první řady detektivky Dáma a Král. To, že se bude vysílat osm nových epizod, oznámila včera Nova na tiskové konferenci k jarnímu schématu. „Druhá část ale ještě není celá hotová. Stále se ještě natáčí,“ prozradil Aha! dobře informovaný zdroj z natáčení s tím, že v nových epizodách se objeví i spousta zajímavých tváří ve vedlejších rolích. „Obsadili například Jiřího Langmajera, Zdeňka Piškulu nebo Stanislava Zindulku,“ dodal zdroj.

V boji o diváky, ale Nova opět nejvíc sází na Donutila, který si přijde na pěkný balík. Honoráře herců Donutilova typu se totiž podle důvěryhodných zdrojů pohybují od 10 000 Kč do 15 000 Kč za natáčecí den. A protože role majitele advokátní kanceláře Rudolfa Černého obnášela za prvních osm dílů zhruba 20 natáčecím dnům, což by při nejnižší částce 10 000 Kč za den, dělalo 200 000 Kč, na stejnou částku by si mohl přijít i v druhé osmidílné části. Televize Nova o jeho příjmech ale mlčí. „Smlouvy herců v žádném případě nekomentujeme,“ říká zástupce televize Nova. Po úspěchu první části seriálu je už ale teď jasné, že se jí to vyplatí.

Superstar i Utajený Šéf

Dáma a Král není jediným nováckým horkým želízkem v ohni. Už za několik týdnů se totiž rozeběhne pěvecká soutěž SuperStar 2018. Točí se nové díly oblíbené reality show Výměna manželek, ale také se můžeme těšit na zcela nový projekt Utajený šéf. V tom se manažeři velkých firem vypraví v přestrojení mezi své vlastní zaměstnance, aby zjistili, jaké to je pro ně pracovat. A jak slibují tvůrci pořadu, který je ve světě velmi oblíbený, diváci se mají nač těšit.

Seriálové trumfy Primy

Přestože venku mrzne, Prima už na nové jarní schéma najela. Diváci už pravidelně vídají nové díly seriálu Ohnivý kuře i Modrý kód. V pátek je už klasikou dobový výpravný seriál 1890 s Jánem Koleníkem (38) a Stanislavem Majerem (39) v hlavních rolích. V sobotu odstartoval v dalších premiérových dílech Polda a v neděli Pevnost Boyard. Na adrenalinovou soutěž pak 25. února naváže oblíbené Máme rádi Česko, a to také premiérovými díly. Včera se navíc na obrazovky vrátila také Iva Kubelková (40) se svým pořadem Jak se staví sen.

Česká ulovila Hádka číslo 2

Zatímco Matěj Hádek jako detektiv Král bude vládnout nedělním večerům na Primě, jeho bratr Kryštof Hádek (35) je díky ČT1 a temnému seriálu Vzteklina na obrazovce ve středu večer. Jarním trumfem České je ale také komediální seriál Dabing Street, který taktéž běží. Na detektivní cyklus Inspektor Max psaný Juraji Kukurovi (70) na tělo se ale diváci zatím můžou těšit. Stejně tak jako na dvoudílný katastrofický film o neštěstí v havířově Dukla 61 nebo snímek Metanol o obří kauze pančovaného alkoholu.



Přečtěte si
setroseuros
6. 2. 2018 • 16:47

Ty taky ,kretene ! 🖒

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.