Krampol šokuje: Kvůli ženě alkoholikem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Krampol šokuje: Kvůli ženě alkoholikem?

Jiří Krampol
Jiří Krampol (Blesk - David Malík)

Pro milovanou manželku udělá opravdu cokoliv! Jiří Krampol (79) se přiznal, že vypitou láhev pravého šampaňského po natáčení pořadu Exkluziv s Kateřinou Brožovou (49) má na svědomí on. Než by se jeho Hanka (56) měla dotknout byť jen kapky alkoholu, raději prý všechno vyzunkne sám!

„Alkohol mi doktor kromě dvou decek červeného nedoporučuje, francouzský šampaňský je ale moc velký pokušení a já byl šťastný, že Hanka statečně odolává. Tak jsem tu flašku radši sám celou vypil, než aby si jenom srkla!“ řekl deníku Aha! herec. Přitom jeho žena, která loni v létě podstoupila protialkoholní léčbu, během natáčení statečně odolávala pokušení a po celou dobu si ze skleničky ani neusrkla... „Jistota je jistota!“ prohlásil Krampol s tím, že se pro Haničku rád obětuje.

Aby ji náhodou nesváděly také regály plné alkoholu ve večerce, kterou mají v domě, vozí svou ženušku i na všechny své štace. Kromě těch, kde dopředu ví, že bude - jak říká - chlast. To potom ale herec prochází doslova očistcem. Manželka mu prý v patnáctiminutových intervalech volá a ptá se stále dokola, kdy se vrátí domů. On z toho má mrtvičné stavy, dělá se mu zle a zpátečku dává kolikrát dřív, než byl se svými spolupracovníky a kolegy domluven.

„Kolikrát mám o Jirku strach, aby se mu něco nestalo! Tak strašně ale Haničku miluje, že mu nemůžu ani říct, aby přestal blbnout,“ řekl Aha! fotograf a hercův manažer Miloš Schmiedberger (70).

Na video s Jiřím Krampolem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivanak
6. 2. 2018 • 10:06

Už jsou ty jeho bláboly k smíchu.Jeho paní je těžký alkoholik a může si třeba pan Krampol namlouvat co chce.Hlavně to nenamlouvejte nám.Je už starej a jestli ji tak miluje,měl by si uvědomit,že kdyby se s ním něco stalo,tak ona skončí jako bezdomovec a bez peněz.Ať ji nechá odvézt na protialkoholní léčbu,tím ji alespoň snad trochu pomůže.Namlouvat někomu,že to zvládne sama je hloupost.Divím se,že s ní někam leze a není mu trapný ostatní přesvědčovat o její abstinenci.Ta paní nebude mít jednou ani nárok na důchod.

Helic
6. 2. 2018 • 06:36

Tak tenhle blábol Ti celý národ uvěří.Dej nám pokoj s Tvojí blbkou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.