Rudomodrý superúplněk přinese emoce a chaos! Jak ho využít ve svůj prospěch? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rudomodrý superúplněk přinese emoce a chaos! Jak ho využít ve svůj prospěch?

Při úplňku si užijte magický sex.
Při úplňku si užijte magický sex. (Ilustrační foto: ara)

Úplňky většinou mají moc vnést do temných záležitostí světlo. Ten zítřejší rudomodrý či krvavomodrý, a navíc ve Lvu, ovšem přinese emoce a hlavně chaos. Připomene nám rozpor mezi tím, co chceme, a tím co opravdu děláme. Jak tento nebeský úkaz přežít, a dokonce využít ve svůj prospěch?

Tentokrát se toho na nebi děje opravdu hodně. Superúplněk ve Lvu bude jednak »modrý«, jednak neobvykle velký, a do třetice se bude konat zatmění Měsíce. Jenže to bude viditelné ve Spojených státech amerických a ne u nás...

Zavládne neklid

Kvůli nebeskému divadlu budeme podráždění, zmatení a klidný spánek se jen tak nedostaví. Pro nezadané je však tenhle den velmi nadějný. Může se totiž objevit osudový partner. A pokud se ukáže, užijte si čarokrásnou noc. Jak? Poradí vám astrolog Raven...

Raven: Pusťte se do sexuálních rituálů

Je to shoda okolností, že vycházejí dva úplňky za jeden měsíc, a to 2. a 31. ledna a potom i 2. a 31. března. Je dobré toho magicky využít, protože jsou to momenty výborné konstelace jak na běžné rituály, tak i na rituály sexuální a tantrické.

Pusťte se do experimentů – zásadou při těchto konstelacích je používat svíčky modré a červené barvy. Zapalte je a začněte s rituálem. Až skončíte, svíčky zhasněte.

Při sexuálních rituálech je dobré dodržovat, jak jsme si to už říkali, průběh magické operace takový, že si nejdříve řekneme, čeho chceme pomocí rituálu dosáhnout, potom zapálíme svíčky, věnujeme se erotice a sexu a na nic jiného přitom už nemyslíme. Až do konce, který může být korunován slastným vyvrcholením a teprve potom nebo přitom si zopakujeme účel rituálu. Když se nám to podaří, máme vyhráno.

Co se děje na obloze?

Modrý Měsíc

Tohle označení nemá s barvou Měsíce nic společného. Používá se pro situaci, kdy jsou v jednom měsíci dva úplňky. A to je i zítřejší případ.

Rudý měsíc

Ani tady nejde o barvu, rudý Měsíc (nebo krvavý) je takový, který projde zatměním. Země se ocitne mezi Měsícem a Sluncem, přičemž jeho paprsky musí projít atmosférou, která rozptýlí zelené a fialové světlo víc než červené, takže se luna »zalije krví«.

Superúplněk

Jde takový úplněk, kdy je Měsíc od Země ve vzdálenosti 360 000 kilometrů a menší.

Nyní tato situace nastane pro USA, v Česku se vzdálenost přehoupne přes onu hranici. Takže už na našem nebi to nebude tak »SUPER«.

Začne to v půl třetí
Měsíc bude v úplňku ve středu 31. ledna ve 14:27 SEČ. Tou dobou projde zemským stínem, takže na opačné polokouli uvidí úplné zatmění Měsíce. Mimochodem, již v létě 27. července přijde úplné zatmění, kdy projde Měsíc středem zemského stínu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.