Tragédie Karla Janečka: POTRAT! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

TRAGÉDIE miliardáře Janečka! POTRAT změnil všechno!

V jejich vztahu se odehrály dramatické změny.
V jejich vztahu se odehrály dramatické změny. (Foto: Facebook, Herminapress)

Miliardář Karel Janeček je proslulý náklonností k mnohoženství. Ještě před nedávnem to vypadalo, že prožívá jedny z nejkrásnějších okamžiků v životě po boku manželky Mariem a těhotné milenky Lilie. Jenže jejich situace není ani zdaleka tak idylická. Kvůli potratu nastaly v jejich vztahu problémy.

To, že má těhotnou milenku, propálil Karel Janeček spíše omylem. Jejich vztah pak přestali skrývat a vysvětlili, že Karlova manželka Mariem z toho nijak nadšená není, ale situaci respektuje. Jenže okolo Vánoc se jejich vztahy poněkud zdramatizovaly.

 „Nebýt toho, že Karel náš vztah prozradil veřejnosti, mohli jsme si všichni tu mediální pozornost ušetřit a řešit si svoje tragédie v soukromí,“ uvedla Lilia Khousnoutdinova a je jasné, že v jejich vztahu nastaly změny. Dokonce totiž přiznala, že jejich původní plány byly úplně odlišné. Jenže některé věci se zkrátka naplánovat nedají.

„Třeba neplánované těhotenství Mariem a jeho ukončení, což vzneslo mezi nás všechny celkem radikální dramata,“ prozradila Lilia v rozhovoru pro idnes.cz. O konci jejího a Karlova vztahu ale nemluvila. „Vztah budeme mít vždycky, otázka je, jaký,“ uvedla s tím, že čeká dítě a nemá teď sílu to řešit, protože se musí starat o sebe.  „Plánovali jsme to jinak, ale s realitou nemá cenu se hádat,“ dodala Lilia.



Přečtěte si
amej
7. 5. 2018 • 12:15

Ten člověk asi v podstatě má úplně jiné sebevědomí, než dává na odiv. Protože to, co dělá je vždycky buď projevem nízké inteligence( což asi nemá) a nebo projevem nízkého sebevědomí. A z vlastní zkušenosti mohu říct, že není nic horšího než chlap s nízkým sebevědomím, protože to je vždycky ve vztahu hledač a problematik.

Ellen
29. 1. 2018 • 17:59

To je opravdu velká tragédie!Ten kurevnik,si myslí ze když má prachy tak si může koupit -celý harém! Jenže zdravi si nekoupí ! Kdyby neměl prachy tak do něho ani pes nekopne!Je to hnusný , odporný řezavy jezevec!Měl by se přestěhovat mezi muslimy ...!!!mezi nimi by stoprocentně zapadl a mohl by mít i vytoužený - HARÉM !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.