Petr Janda (78): HROZBY SMRTÍ KVŮLI ZEMANOVI! „Měl jsi chcípnout místo syna,“ píší mi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Petr Janda (78): HROZBY SMRTÍ KVŮLI ZEMANOVI! „Měl jsi chcípnout místo syna,“ píší mi

Petr Janda dostává nenávistné zprávy.
Petr Janda dostává nenávistné zprávy. (Mária Rušínová)

Čelí nejhoršímu ataku v životě! „Napsali mi, že jsem měl raději chcípnout já, než můj syn,“ svěřil nevěřícně deníku Aha! Petr Janda (75). Nenávistné výpady odstartovalo, když lídr skupiny Olympic v Hydeparku na ČT24 prohlásil, že v prezidentských volbách dá svůj hlas Jiřímu Drahošovi (68).

Jen kvůli tomu, že si nenechal jen pro sebe, koho bude volit, je v posledních dnech terčem nadávek a nejhorších urážek. Přiznivci Miloše Zemana (73) se neštítili vytáhnout na Jandu tak bolestnou věc, jakou je smrt jeho jediného syna Petra. Ten v pouhých 35 letech podlehl rakovině mozku.

Jedenáct let s ní bojoval, táta stál při něm a stále doufal. Byl na to sám, protože jeho první žena Jana (†45) zemřela na rakovinu deset let před synem. Těžko proto uvěřitelné, že ty dopisy opravdu píší lidé...

„Najednou jsem debil, kterén a hovado. Vůbec tomu nerozumím. Možná je lepší mlčet, ale já své názory říkám nahlas,“ sdělil Aha! rocker. 

Neznámí útočníci se neštítí špinit ani jeho dceru, zpěvačku Martu Jandovou (43). „Byl bych rád, kdyby se na to už vykašlali, nevyhrožovali a nepřáli nikomu neštěstí. Nevím, proč se to tak strašně vyhrotilo. Snad volby skončí a bude klid,“ řekl Janda s nadějí. „Obávám se, že přímou volbou prezidenta vypustili džina z láhve. Dokud jsme ji neměli, byl klid,“ posteskl si.

Marta Jandová má na svém Instagramu několik videí, kde učí německá slovíčka. Tentokrát natočila video se svým tátou, Petrem Jandou.

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
reiner
30. 1. 2018 • 12:04

Také si myslím, že se chce jen zviditelnit. Vždytˇ kdo si na něj už vzpomene ....

zubni.pasta
28. 1. 2018 • 14:50

Kdyby Janda nebyl takový pablb a nelezl do každé p.r.d.el.e nemusel by dostávat takové vzkazy.

fouk.si
28. 1. 2018 • 08:49

Fakt je ten že Janda je hňup na entou. Všude leze ke všemu se vyjadřuje. Dědek než by zalezl a svá moudra si nechal pro sebe.

vampouch
28. 1. 2018 • 04:37

Dám Ti Jando radu do budoucna. Příště si nech ty své kecy pro sebe a nebude Ti nikdo vyhrožovat. Vždyť i ten Olympic jsi ukradl pro sebe když Tě tam jeho zakladatelé vzali....

-bello-
28. 1. 2018 • 02:10

dutch s tím bych nesouhlasila.Olympic jako kapela byla fakt dobrá.V té době všichni museli být lehce v pozoru vůči Svazu, Pragokoncertu atd. atd. Nemůžu si pomoct, ale jediný rádoby útvar, který je prezentovaný , jakože odbojný a pronásledovaný byli trapný Plastic People, který miloval Havel. A všichni umělci jsou bezmozkové.Jim stačí jen ten talent.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.