Michaela Kuklová (49): Co by chtěla dohnat a změnit? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Michaela Kuklová (49): Co by chtěla dohnat a změnit?

Michaela Kuklová v dubnu oslaví 50!
Michaela Kuklová v dubnu oslaví 50! (Aha!, ara)

Herečku Míšu Klukovou čeká letos jubileum. Oslavu ale prý nechystá, není totiž ráda středem pozornosti. I když je introvert, jak sama přiznává, s přáteli se umí pobavit a zažít hezké chvilky, kterých v životě zas tolik neměla. Co by chtěla změnit nebo dohnat po padesátce?

Když člověk dosáhne velkého jubilea, jako to čeká v dubnu Michaelu Kuklovou (49), často se stává, že přehodnotí svůj život a rozhodne se pro nějaké radikální změny. Může to být například změna image, uskutečnění nějakého skutku nebo změna prostředí. Jak to vidí pohádková princezna Jasněnka?

„Chtěla bych mít výstavu svých obrazů a taky napsat knížku pro syna. Není to sice akutní, protože sedmnáct let píšu deníky, ale ne všechny zápisy jsou krasopisné, aby se to dobře četlo. A rozhodně bych ráda, aby jednou znal moje skutečné prožitky a pocity, protože životopis, který mi jednou někdo napíše z veřejně dostupných informací, se mnou asi moc společného mít nebude,“ odpověděla Kuklová Sedmičce na to, co by chtěla změnit nebo dohnat.

 Přiznání Míši Kuklové: Z depresí mi pomáhali doktoři! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
francik
22. 4. 2018 • 21:07

Kdyby nebyl Pomeje,tak by o ní nikdo ani nevěděl.Důležitá debilbrita, tváří se vždy jak kravské lejno.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.