Jedinečná šance pro fanynky Gotta: Po VIP vstupenkách se zaprášilo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Jedinečná šance pro fanynky Gotta: Po VIP vstupenkách se zaprášilo!

Karel Gott poprvé v kariéře souhlasil s tím, že si fanoušci můžou koupit lístky i na raut, kde se s ním setkají.
Karel Gott poprvé v kariéře souhlasil s tím, že si fanoušci můžou koupit lístky i na raut, kde se s ním setkají. (Foto Aha! – Karel Kopáč)

Tak tohle se během Slavíkovy kariéry ještě nestalo! Fanynky si mohly koupit nejen klasické lístky na koncert Karla Gotta (78), ale také na následný raut, kde si se svým idolem budou moci dát skleničku. Není divu, že se po VIP vstupenkách během hodiny zaprášilo.

Karel Gott má koncert: Pošli to dál.“ Tak se jmenuje galavečer, který se měl včera večer konat na bratislavském stadionu Ondreje Nepely. Jakmile šly VIP lístky za nemalých 135 eur (cca 3,5 tisíce korun) i klasické vstupenky (od 1000 do 2,5 tisíce korun) do prodeje, ihned se po nich jen zaprášilo. „Vstupenky s rautem byly pryč ani ne za hodinu! Bylo jich několik stovek a nepodařilo se mi žádnou sehnat. Tak jsem musela koupit klasické lístky. Škoda,“ napsala na Facebooku fanynka Monika. „Já jsem jednu ulovila! Těším se na Karlíka. Pane Bože, já se s ním uvidím,“ svěřila se pro změnu Karolína.

Vtipná pozvánka

Slavík se bratislavského koncertu nemohl dočkat. A proč se rozhodl pro název Karel Gott má koncert: Pošli to dál (pozn. red.: druhá část je název jeho písně)? „Dlouho jsem přemýšlel nad tím, jak o lednovém koncertu v Bratislavě říci co největšímu počtu fanoušků tak, abych při tom použil co nejméně slov a napadlo mě jediné: Pošli to dál,“ řekl deníku Aha! Gott.

Co je v ceně VIP lístku?

*místo na sezení ve VIP sektoru

*vstup na VIP večírek

*teplý a studený bufet před koncertem a po koncertě

*výběr z alko/nealko nápojů

Karel Gott o Martě Kubišové: Má erotický alt

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.