Rady profesionála: Pět tipů pro dokonalé PLESOVÉ LÍČENÍ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Rady profesionála: Pět tipů pro dokonalé PLESOVÉ LÍČENÍ!

Krásně nalíčené oči a rty – to je základ úspěchu.
Krásně nalíčené oči a rty – to je základ úspěchu. (Foto pro Aha! – Lenka Imrichová/Dermacol)

Plesová sezona je přehlídkou krásy a noblesy. Šaty sladěné do posledního detailu s doplňky, elegantní účes a perfektní vizáž. Váháte, zda zvládnete líčení sama? S následujícími radami dosáhnete super efektu i ve vlastní koupelně. Protože ples přece není o pouhé účasti, důležité je zazářit!

1. »Filmový« make-up je základ úspěchu

Sáhněte po voděodolném krycím make-upu, který používají profesionálové. Pleť barevně sjednotí a zároveň zamaskuje všechny nedostatky, takže zastoupí i korektor.

2. Fixujte nenápadně, ale důkladně

Make-up po nanesení zafixujte pudrem. Použijte bílý transparentní pudr, který se barevně přizpůsobí odstínu vašeho make-upu.

3. Oční stíny laďte s rtěnkou

Tmavším stínem zvýrazněte záhyb oka a svrchní víčko přetřete světlým perleťovým stínem. Výběr barvy by měl korespondovat s odstínem rtěnky. Pokud použijete na rty odstín bordó, vhodnou volbou na oči je například růžová. Pro ty, kdo nechtějí experimentovat, je ideální neutrální hnědý stín.

4. Nebojte se linek

Potřebný dramatický výraz dodá očím výrazná linka. Použijte ji na vnitřní linii oka i horní víčko.

5. Matné rty jsou in

Při plesovém líčení si dejte záležet na správném výběru matné rtěnky. Bude dominovat celému líčení a zároveň musí odolat pití, jídlu i polibkům.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.