Rok po smrti Skořepové (†93) hledají gaunera: 8 PODVODŮ S JEJÍM BYTEM! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Rok po smrti Skořepové (†93) hledají gaunera: 8 PODVODŮ S JEJÍM BYTEM!

Luba Skořepová zemřela 23. prosince 2016. Obrací se v hrobě?
Luba Skořepová zemřela 23. prosince 2016. Obrací se v hrobě? (Mediaoffline)

Vypráskaný gauner! Celkem 300 tisíc vyinkasoval podvodník od osmi lidí za to, že jim během jediného dne pronajal byt po herečce Lubě Skořepové (†93). Jednou z jeho obětí je i hvězda filmu Kameňák Lenka Vacvalová (28).

Pronájem bytu v Záhřebské ulici na pražských Vinohradech s herečkou dohadoval muž, který se představil jako Dočekal. „Měl plnou moc od skutečného majitele bytu,“ řekla Vacvalová serveru tn.cz. Neměla prý důvod se bát, byt se jí líbil, a tak si plácli. Složila kauci 20 tisíc korun a dalších 13 tisíc první nájem.

Neblahé podezření pojala herečka ve chvíli, když jí muž zavolal a tvrdil, že se kvůli technickým problémům bude moci do bytu nastěhovat až později, a ona se nemohla dovolat na číslo správce objektu, které jí dal.

„Kolegové zjistili, že muž za jediný den stihl byt pronajmout hned osmi zájemcům. Se všemi uzavřel i nájemní smlouvu na jeden rok, na jejímž základě okamžitě od nových nájemníků vybral zálohu,“ popsal počínání pachatele policejní mluvčí Tomáš Hulan. Podvodník zatím uniká, policie žádá veřejnost o pomoc v pátrání.

Manažer Skořepové: Proč nejednali s majitelem?

Po smrti Skořepové (†93) vyklidil byt její synovec Julien spolu s hereččiným manažerem Pavlem Kloudem. Doplatili také všechny závazky a klíče od prázdného bytu odevzdali majiteli domu. „Nemohu pochopit, že se zájemci o pronájem nepřesvědčili napřed o tom, že dům má majitele, a nejednali přímo s ním,“ řekl Aha! Kloud.

Hořký konec Luby Skořepové (†93) zaznamenal film SAMA: Zoufalá prosí kamarády!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.