Rychtář, vdovec po Bartošové (†48): Pod tvrdým tlakem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Rychtář, vdovec po Bartošové (†48): Pod tvrdým tlakem!

Rychtář je připraven povolat na svou obranu soudy, policii i finanční úřad.
Rychtář je připraven povolat na svou obranu soudy, policii i finanční úřad. (P. Machan, M. Pátek)

Statisícové částky, pofidérní faktury, zatajený majetek. Z toho všeho obvinil nový nájemník říčanské vily Helenka vdovce po Ivetě Bartošové (†48) u soudu, který Josefovu Rychtářovi (59) odklepl osobní bankrot. Do jejich boje se zapojila policie, soudy, a dokonce i finanční úřad!

Aby si obhájil osobní bankrot, kterým chce bojovat proti dražbě podílu ve vile v Říčanech, je Rychtář schopný udělat cokoliv. Proto, když nájemník exmanželky Dariny Nové (59), se kterým si už několik měsíců vzájemně znepříjemňují život, informoval úřad o tom, že Rychtář zatajil své finanční poměry, vdovec vyšel do boje. „Vážený soude, ohrazuji se proti podanému odvolání, povolení oddlužení, který podal dne 5. 1. 2018 jistý p. Chamrád a to na základě skutečnosti, kdy jmenovaný v odvolání uvádí ve všech bodech lži,“ píše Rychtář v dokumentu zaslaném na Krajský soud v Praze. Nájemník se podle něho snaží účelově zvrátit rozhodnutí soudu, který vdovci odsouhlasil koncem loňského roku osobní bankrot.

Proto na něho vdovec podal trestní oznámení pro podezření ze spáchání trestného činu podvodu, když ho nájemník nařkl, že uplatňuje fiktivní faktury. A nebojí se ani drsného přezkoumání. „Rozhodně se nebráním ani kontrole finančního úřadu, kde jsem napadán p. Chamrádem a obviňován z fiktivních nákladů. Pan Chamrád se zde dopouští křivého obvinění z daňového úniku, proti čemu se jako jednatel firmy musím ohradit,“ dodal Rychtář. Tajnosti v hodnotě 2 140 000 Kč?

Nařčení č. 1: Dluh vůči Darině Nové ve výši 800 000 Kč.
Vdovcova obrana:
Paní Nové nebyla nikdy uznána žádná náhrada ani soudním znalcem, ani soudem.

Nařčení č. 2: Úhrada částky 500 000 Kč Darině Nové za poškození jejího jména.
Vdovcova obrana:
Dosud jsem nebyl uznán vinným za poškození jména.

Nařčení č. 3: Vůz, se kterým naboural s Bartošovou a který stále vlastní, má hodnotu 40 000 Kč.
Vdovcova obrana:
Vozidlo je určeno k ekologické likvidaci. Má cenu šrotu.

Nařčení č. 4: Josef Rychtář vlastní elektroniku za 100 000 Kč.
Vdovcova obrana:
Cena 12 let staré elektroniky neodpovídá. Navíc je majetkem firmy, kde jsem jednatelem, nikoli majitelem.

Nařčení č. 5: Půjčky a faktury v hodnotě 700 000 Kč.
Vdovcova obrana:
Lež. Faktury budou předmětem pro orgány činné v trestním řízení.

Policie v pohotovosti!

Za vším vězí dluhy, kvůli nimž exekutor nařídil prodej Rychtářova menšinového podílu ve vile v Říčanech. Darina Nová a její starší syn Josef jako většinoví vlastníci tam přijali nájemníka, se kterým vdovec od prvního dne bojuje. Policie byla v domě kvůli oběma už několikrát. Josef znemožňoval vstup řetězy a zámky, nájemník je zase odstraňoval. Vše vygradovalo, když před Vánocemi Darina se svm nájemníkem odpojili Rychtáře od elektřiny. Prý kvůli rekonstrukci i nedoplatkům.

Na video s Josefem Rychtářem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...




Přečtěte si
nicnezpravda
24. 1. 2018 • 02:24

Ovšem kdo si myslí že to manželství klapalo bez problémů se plete.. rychtář darinu týral roky..byla jeho obětí.. bála se s ním rozvést už dříve..

nicnezpravda
23. 1. 2018 • 17:56

celé je to divné..

majojo
23. 1. 2018 • 17:46

Pořád nechápu, proč se s touhle evidentně duševně chorou osobou policie, finančák a jiné úřady tolik mažou? Jinej by už pucoval latríny na Borech, ale ten pán si vesele vlaje životem a evidentně ,u nic nechybí. Ani prachy, ani pozornost veřejnosti. Jo, a i tohohle šaška platíme ze svých daní.

hejhej
23. 1. 2018 • 16:10

dutschschulz: Rychtář toužil po zviditelnění a k tomu zneužil Ivetu. Cpal se všude i tam, kde nebyl žádoucí. Je to ptimitivní násilník a hulvát, což několikrát dokázal v přímém přenosu TV.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.