Ministryně Šlechtová: Pozor, mám tlačítko proti teroristům | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Ministryně Šlechtová: Pozor, mám tlačítko proti teroristům

Ta Karla Šlechtová ale má občas věci...
Ta Karla Šlechtová ale má občas věci... (Web Ministerstva pro místní rozvoj)

Příliš bujná fantazie? Či nadměrné sledování apokalyptických filmů? Ministryně obrany Karla Šlechtová zase pobavila národ.

Tvrdí, že má u sebe jakési »červené tlačítko «, kterým může odvrátit útok teroristů, kdyby ohrožovali naši zemi. Jak takové zařízení vypadá, nechce prozradit, jde prý o přísné utajení. Zjevně to bude něco jako jaderný kufřík Trumpa či Putina.


„Nic takového neexistuje. Podívejte se jí do kabelky, bude tam nejspíš rtěnka,“ usmívá se Alexandr Vondra, bývalý ministr obrany. „Něco nosím po kapsách. Ano, mám to i teď,“ prozradila serveru iDnes. Údajně jde o poslední prvek na možné sestřelení letadla, které je v rukou teroristů a míří na Prahu.

Dělá si z lidí blázny, nebo trpí stihomamem? Ať je to jakkoli, teroristé by se měli Česku vyhnout obloukem, protože když je něco tak nebezpečného v rukou této dámy, není radno si zahrávat. Ostatně motocyklový šampion Valentino Rossi ví své. Když se mu loni v létě v Brně cpala pod nos s telefonem a chtěla snímeček před startem, musel ji odstrčit. Mohl být rád, že nezmáčkla svoje tlačítko...

Na video s Karlou Šlechtovou se můžete podívat zde:



Přečtěte si
majojo
23. 1. 2018 • 03:16

Jestli budou v politice dál fungovat tyhle frustrovaný, namyšlený a neukojený jalový kráávy, tak se přikláním k názoru, že ženská do politiky nepatří.

IngKecner
22. 1. 2018 • 19:17

Naopak, měla by zůstat

blamal
22. 1. 2018 • 17:09

Ať má tenhle přtroublý babochlap plat třeba meliun za měsíc, hlavně ať už je pryč. Je naprosto šílená. Nedá se ani poslouchat, ani se na ni nedá koukat. V palici vymeteno, v Africe ji bude fajn, a když ji “státy” tak prosí, ať to ty “státy” urychlí... Good luck, ty pako Šlechtová!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.