Vedoucí (33) tanečního souboru: Za zneužití školaček dva roky basy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Vedoucí (33) tanečního souboru: Za zneužití školaček dva roky basy!

Obžalovaný vedoucí souboru.
Obžalovaný vedoucí souboru. (Foto ara)

Vedoucí (33) tanečního souboru stráví dva roky ve vězení za to, že zneužíval malé tanečnice, s některými měl sex nebo je fotil nahé.

Líčení probíhalo za zavřenými dveřmi. Muž se ke všemu doznal. Tanečník v souboru navodil takové klima, že školačky soupeřily o jeho přízeň. S některými dokonce chodil. „Jedné z dívek bylo třináct let, když o ni projevil zájem. Lichotilo jí to, z citové náklonnosti se mu snažila vyhovět. Došlo k dobrovolnému intimnímu styku i focení, pak už se jí to moc nelíbilo,“ popsala soudkyně jeden z případů.

K intimnostem docházelo i se třemi dívkami souběžně. Navzájem o sobě věděly. Policie u něj při domovní prohlídce zabavila sedm tisíc dětských pornografických fotografií a videí. Mezi nimi byly i záběry nahých členek souboru, a dokonce i soulože. Některé rozesílal e-mailem dál.

Nebylo to poprvé

Tanečník nestál před soudem poprvé. Už v roce 2007 mu stejná soudkyně uložila podmínku za zneužívání nezletilé. Z trestu se ale nepoučil. Naopak! Soud také rozhodl, že osm let nesmí pracovat s dětmi do 18 let. Ještě stále totiž v tanečním souboru účinkuje.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.