Kobzanová je na roztrhání | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kobzanová je na roztrhání

Diana Kobzanová kromě přehlídky zvládla na výbornou i produkci celého večera.
Diana Kobzanová kromě přehlídky zvládla na výbornou i produkci celého večera.

Praha – Pražské Rudolfinum se na chvíli změnilo v jednu velkou módní show. Návrhářka Jana Berg oblékla modelky do dráždivých sexy oblečků, které rozdělila na osm motivů.

Misska bez korunky Diana Kobzanová, která se na akci podílela i jako produkční, sklidila na přehlídkovém molu pořádný úspěch.

„Stále moderuju VyVolené, dělám produkci a do toho stíhám modeling. Všechno mě baví,“ řekla Aha! pracovně vytížená modelka. Největší úspěch sklidila vicemiss Miss ČR 2006 Barbora Kolářová (21), když předváděla romantické šaty na motivy L. N. Tolstého Vojna a Mír. „Bylo to pro mě strašně emotivní. Když jsem v těch šatech vylezla na pódium, tak se mi chtělo i brečet. Takový pocit jsem na přehlídce ještě nikdy nezažila,“ sdělila po přehlídce dojatá Kolářová. Na přehlídku se přišel podívat i moderátor Vlasta Korec, kterému dělala společnost jeho půvabná přítelkyně Bohdana.



Autor: Šárka NOVÁKOVÁ
Foto Aha!: Marek PÁTEK

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.