Přiznání Oldřicha Vlacha: Chtěl jsem spáchat sebevraždu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Přiznání Oldřicha Vlacha: Chtěl jsem spáchat sebevraždu

Oldřich Vlach
Oldřich Vlach (Aha! – Jaroslav Benda, ČT)

Když se herec Oldřich Vlach (76) dozvěděl o hospitalizaci Oldřicha Kaisera (62), ihned si vzpomněl, jak on sám před lety trpěl bolestmi páteře. Ne-li více, dokonce byla bolest tak velká, že přemýšlel o sebevraždě.

Herec kvůli problémům s krční páteří trpěl jako zvíře. Bolest byla tak nesnesitelná, že jeden čas přestal věřit, že dojde ke zlepšení. „Byly to kruté chvíle a dovolím si říct, že jsem byl na smrt nemocný. Byl jsem ochrnutý a s vidinou maximálně na invalidní vozík. Kdybych se tehdy mohl nějak dostat k oknu, vyskočil bych z něj. Takové utrpení, to bylo,“ svěřil se magazínu Sedmička Vlach.

Pro herce to bylo velmi těžké období, nemohl nic, pouze bezmocně ležel a každý pohyb navíc byl pro něj bolestivý. Ze zdravotních problémů se dostával po dobu několika měsíců. „Najednou zjistíte, že nezmůžete nic. Že se bez cizí pomoci nenajíte, nedojdete si na záchod, prostě nic. Jen díky skvělým lékařům, mé ženě a vlastní snaze to překonat jsem se z toho dostal, ale bylo to hrozné,“ řekl Vlach magazinu Sedmička

 Na video s Ondřejem Vlachem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.