Nová postava v Ordinaci: Zlomila prokletí role | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nová postava v Ordinaci: Zlomila prokletí role

2017 V Růžovce má jako gynekoložka velké šance, že se přežije minimálně jednu sezónu.
2017 V Růžovce má jako gynekoložka velké šance, že se přežije minimálně jednu sezónu. (Foto Aha! – archiv TV Nova, T Barrandov, FTV Prima, ČT1)

Tragická autonehoda i pád z mostu. To všechno Ivana Andrlová (57) v posledních letech prožila v seriálech. Není divu, že to herečka bere jako prokletí. A děsí se toho, co ji čeká v Ordinaci v růžové zahradě 2. Právě dnes večer se v ní objeví coby gynekoložka Vladana Synková.

„Pokaždé mě zabili. Já tomu říkám syndrom sedmi dílů. Kolem tohoto čísla se totiž pokaždé točil konec mojí postavy. Jak to bude v Ordinaci, nevím, doufám, že mě hned tak nezabijou. Jsem ale sama zvědavá, co Vladanu čeká,“ přiznala s nadějí nová posila Růžovky, která v posledních letech točila jednu smrt za druhou. A měla štěstí na samá dramatická úmrtí. V seriálu Sanitka 2 jako slepá Alžběta Janderová spadla z mostu, ve Stopách života ji jako Kateřinu Vernerovou srazilo auto. V Růžovce má ale jako gynekoložka Vladana Synková velké šance, že hned tak neskončí. „Za sebou má natočených víc než sedm dílů a dějová linka její postavy se bude dál rozvíjet,“ prozradil dobře informovaný zdroj ze štábu.

Sžít se s postavou svérázné lékařky má ale herečka trošku problém. „Přiznávám, že moc blízké si nejsme. Já rozhodně nejsem alternativní člověk. Jsem těžký pragmatik. Ale je to role, já jsem za ni moc ráda a díky této její orientaci rozhodně bude co hrát,“ svěřila Andrlová a vysvětlila i důvod. „Vladana je především gynekoložka, ale poněkud specifická. Je alternativní, vyznává netradiční metody, uznává dokonce i domácí porody. Takže do kamenické nemocnice vznese i tenhle směr,“ dodala herečka, která se ode dneška bude pravidelně objevovat na obrazovce.

Zařízli ji!

Velkou smůlu měla herečka i v seriálu Drazí sousedé. Ten sice začala natáčet, nějaké díly se odvysílaly, ale pak seriál televize Nova stopla. Jedinou výjimkou za poslední roky bylo jen účinkování v primáckém Přístavu. Tam jako Marta Šimáčková dohrála až do jeho konce.

Na video s Ivanou Andrlovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.