Utrpení Babišové: Takhle si to nepředstavovala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Utrpení Babišové: Takhle si to nepředstavovala!

Monika Babišová nedorazila k volbám.
Monika Babišová nedorazila k volbám. (Jakub Poláček / Paparazzi)

Monika Babišová (43), manželka druhého nejbohatšího Čecha a premiéra České republiky Andreje Babiše, nepřišla k volbám! Fotografové na ni v Průhonicích čekali marně. Odvolit nedorazila ani v pátek ani v sobotu, a to z opravdu nepříjemných důvodů. Takto si začátek nového roku určitě nepředstavovala.

„Moje paní má zdravotní problémy, tak nepřijde. Nebude volit vůbec, protože je v nemocnici,“ řekl Blesku Babiš (63) v pátek 12. 1. 2018. V Thomayerově nemocnici se Babišová prý nachází kvůli problémům se slinivkou. Fit se každopádně údajně necítila už týden před volbami. Svým hlasem tak přispěje až ve druhém kole prezidentských voleb, pokud jí to zdraví dovolí. 

Monika Babišová o Vánocích: Kapra nikdo nejí, peču slovenské cukroví!

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
italiano
19. 1. 2018 • 16:28

když nám bylo sděleno, že se dá objednat trestníí stíhání, tak to je fakticky výzva pro občany"běžte zvonit" , nebo emigrujte. Myslím, že to není jen o nějakém příápadném "objednání si stíhání nepohodného sopolitického soupeře", ale rakovina má již mnohé metastazy. Ale občan to někdy nevidí, někdy vidět neche, nebo situace využije/ dle nátury/ Volit by se měli politicii, kteří nebudou zahazovat vlastní národ, neprodají se za nějaké výhody, jako tomu bývalo po listopadu 1989.

-bello-
17. 1. 2018 • 11:22

Pokud není v kómatu, volit mohla.Zejména, je-li to premiérova žena! Kdyby nebyla blbá, jak z pohádky " rybářova žena, " nechtěla by být paní premiérovou a spokojila by se s paní finančně ministrovou.Babiš si mohl dělat podvody dál v rámci českých zákonů a ona měla klid.Teď ji straší soud..Babišova blbka vidí jen zlato a diamanty, Babiš prahne po moci ! Oba pryč z Česka co nejdřív a vyčistit to tady, bych řekla já!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.