Biatlonistka Koukalová: Odstřelila celou sezonu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Biatlonistka Koukalová: Odstřelila celou sezonu!

Gabriela Koukalová potvrdila smutnou zprávu: Stále nemůže závodit a vynechá celou sezonu.
Gabriela Koukalová potvrdila smutnou zprávu: Stále nemůže závodit a vynechá celou sezonu. (EPA)

Biatlonistka Gabriela Koukalová (28) včera potvrdila, co jste si v Aha! přečetli už ve čtvrtek: Na olympiádě v Pchjongčchangu startovat nebude.

„Snažila jsem se udělat maximum pro to, abych se vrátila. Bohužel to na tréninku nešlo podle mých představ. Moc mě to mrzí,“ uvedla Koukalová v prohlášení. Úřadující mistryně světa a nejlepší česká sportovkyně loňského roku měla patřit v Koreji k českým medailovým nadějím (ze Soči 2014 přivezla dvě stříbra a dodatečně má dostat bronz za štafetu), ale kvůli potížím s lýtky v této sezoně ještě nezávodila.

„Současný zdravotní stav jí nedovolí přípravu v plné zátěži. Potíže přetrvávají. Proto jsme se domluvili, že tuto sezonu vynechá,“ řekl šéf Českého biatlonového svazu Jiří Hamza. S Koukalovou a šéftrenérem Ondřejem Rybářem probral všechny možnosti. „Vzhledem k našim ambicím mě tato situace mrzí, ale zdraví je přednější. Gabriela podstoupí léčbu u doktora Pavla Koláře, do této sezony už nezasáhne,“ dodal Hamza.

Na video s Gabrielou Koukalovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
domino22
17. 1. 2018 • 18:46

No, je to zážitek, vidět ji v reklamě..... Namyšlená, neví, jak by hubou zakroutila a jinak by si měla uvědomit, že také jednou bude stará......

jity
13. 1. 2018 • 10:03

Koukalová se také montuje do volby prezidenta, sice neřekla koho, ale z toho spotu to bylo trochu jasné. Prý staří lidé jim nemají co rozhodovat, mají volit hlavně mladí. Jinak má reklamu a to je jistě zajímavější než nějaké vyčerpávající závody. Tak hlavně ať je alespoň zdravá.

domino22
13. 1. 2018 • 09:07

Koukalová měla plnou hubu keců, kdo se má a nemá olympoiády zúčastnit, takže dobře jí tak ! Bude sedět doma a přemýšlet nad sebou.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.