Libor Bouček: Chystá se potřetí do chomoutu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Libor Bouček: Chystá se potřetí do chomoutu?

Libor Bouček s přítelkyní.
Libor Bouček s přítelkyní. (Foto: ara)

Říká se, do třetice všeho dobrého. Tím se nejspíš řídí i oblíbený moderátor Libor Bouček (37), který by rád do svazku manželského. Moderátor na rozdíl od jiných mužů v jeho věku, má za sebou již dvě nepovedené manželství, a proto není divu, že má nyní jisté obavy.

Poprvé se oženil s moderátorkou Mariannou Ďurianovou, podruhé si pak vzal právničku Janu Hlaváčkovou. S první ženou byl v letech 2006 a 2007 a druhé manželství nemělo o moc delší trvaní, po třech letech se vztah rozpadl. Podle slov Boučka, udělal v každém vztahu několik chyb, které už nešly zachránit.

Zatímco v soukromém životě se mu nedaří, po pracovní stránce si nemůžete stěžovat. Patří k nejúspěšnějším a nejlépe vydělávajícím moderátorům. A jelikož se z posledních dvou nepovedených manželství dostatečně poučil, do třetí svatby s finalistkou České Miss 2014 Gabrielou Bendovou se nějak po hlavě nevrhá. „Dal jsem si předsevzetí, že svůj vztah chci udržet nejméně do třetího kvartálu letošního roku,“ řekl Bouček magazinu Sedmička. Znamená to snad, že pokud vztah moderátora s krásnou finalistkou České Miss Bendovou vydrží do letošního podzimu, můžeme se těšit na další veselku? Nechme se překvapit.

Na video s Liborem Boučkem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.