Hvězda seriálu Dabing street: CHAOS A ZMATEK | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hvězda seriálu Dabing street: CHAOS A ZMATEK

Melíšková v seriálu září, i když bojovala se scénářem.
Melíšková v seriálu září, i když bojovala se scénářem. (Česká televize)

Pořádný galimatyáš! Ten měla v hlavě ze scénáře nového seriálu Dabing Street Klára Melíšková (46). Pletla si texty.

Do role majitelky dabingového studia Zero se totiž vžívá již od roku 2012, kdy mělo představení premiéru na prknech Dejvického divadla. Nyní se komedie Petra Zelenky přepracovala pro televizní obrazovky a herečce  to dalo podstatně zabrat.

„Tu samou roli hraji i v divadelním představení. A ten scénář se logicky liší od toho seriálového. Občas se mi stalo, že jsem na jevišti použila text ze seriálu, a to pak kolega v divadle jen překvapeně zíral, co to povídám,“ prozradila Melíšková po jejímž boku se v seriálu, který startuje již dnes večer, objeví jako studioví technici Pavel a Karel Václav Neužil (38) a Hynek Čermák (44).

Tým dabingového studia Klára rozšíří také o Ladu, kterou si zahraje Tereza Voříšková (28) či o syna bankovního ředitele Davida, jehož si ztvárňuje Marek Adamczyk (30).
Ač je Melíšková vynikající herečkou, přiznala, že se dabování nevěnuje. „Jednou po mně chtěli, abych nadabovala herečku Cate Blanchett. Když jsem to pak slyšela, zakázala jsem jim to použít a s dabingem byl konec,“ prozradila se smíchem.

Štěk pro Bartošku
Každý díl bude obohacený o epizodní postavy. Vzhledem k tomu, že se seriál odehrává v herecké branži, ztvární mnohdy sami sebe.V prvním díle se objeví herec Jiři Bartoška(70), který se chopí smuteční řeči na pohřbu zesnulé manželka Evy a dabingového režiséra.

Nový seriál České televize, Dabing Street

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
8. 1. 2018 • 14:46

Divím se, že si Voříšková nenechá odstranit tu bradavici nad pravým obočím. Bez ní by byla ještě zářivější.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.